Czym lubimy jeżdzić ....
Napisano Ponad rok temu
Moje nowe moto
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
185 koni, V max 299km/h
Napisano Ponad rok temu
– Moja morda chyba." - Adam Ostrowski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nigdy nie powiem ze r6 to gowno. Kazdy motocykl majacy 600 cm pojemnosci i wiecej to juz powazna spr. O jakim roczniku mowimy?? R6 to bardzo udane motocykle i bardzo ladne i niedrogie. Mam mlodsza siostre ma dopiero 16 lat ale juz sie przymieza do r6 tylko w jej wypadku rocznik 2006 lub nowszy bo sa niedosc ze piekne to malutkie kompaktowe i latwo sie prowadza (latwiej niz starsze modele) podobnie jak r1. Wczesniej mialem rn09 tera rn12 i niedosc ze nowszy model ma o 30 kucy wiecej to latwiej sie prowadzi. Sa jednak 2 minusy. Slaby doł do 5 tys slabo ciagnie jak dla mnie, i wysokie spalanie (przy spokojnej jezdzie ze 7,5-8 l, przy pilowaniu na autostradzie 260+ okolo 13 l ;/) Ale zabawa przednia i nie ma wielu aut, zrecha motocykli tez ktory by mnie dognalMmm erjedyneczka. Ja na razie ujeżdżam tylko YZF 125, ale za dwa lata jak już dadzą mi prawko, to biorę się za R6. Pewnie powiesz, że to małe gówno, jak już sam śmigasz na R1, ale ja wolę zacząć od mniejszej mocy. Który to Twój motocykl?
Napisano Ponad rok temu
– Moja morda chyba." - Adam Ostrowski
Napisano Ponad rok temu
kupowanie nowego motocykla to glupota, chyba ze nie masz co z kasa robicNo to odważną masz siostrę Co do rocznika R6, to jeszcze tak dogłębnie się nie zastanawiałem. Jednak myślę, że jak będę już się przymierzać w przyszłości do zakupu, będę chciał kupić jak najnowszą, jeśli finanse pozwolą, to może nawet nówkę
Napisano Ponad rok temu
ostatnio strasznie kradną auta, zamontowałem sobie system antynapadowy i monitorowanie samochodu w DSG z Poznania, tu szczegoly warto, bo nie jest drogo, ceny od 50zl miesiecznie
Napisano Ponad rok temu
ostatnio strasznie kradną auta, zamontowałem sobie system antynapadowy i monitorowanie samochodu w DSG z Poznania, tu szczegoly warto, bo nie jest drogo, ceny od 50zl miesiecznie
Napisano Ponad rok temu
kupowanie nowego motocykla to glupota, chyba ze nie masz co z kasa robic
Właśnie też się zastanawiam - nówka czy używany Za nowym jednak przemawia jakaś tam gwarancja i fakt, że przez jakiś czas nic nie będzie się psuło
Napisano Ponad rok temu
Motocykl tylko używka. Szkoda nówki, tym bardziej jak go zeszlifujesz gdzieś to będzie po prostu żal..
Napisano Ponad rok temu
Mnie przez ostatnie miesiące wzięło na gokarty własnego nie chcę kupować no moim zdaniem to jednak troszkę strata pieniędzy, ale na tor zawsze się chętnie wybiorę Od siebie mogę polecić tor Kartingowy Narodowy w stolicy. Ile razy byłem tyle razy wybawiłem się za wszystkie czasy, wzrost adrenaliny gwarantowany no i ceny przystępne
Napisano Ponad rok temu
Jeśli się trafi na dobry tor, to i zabawa może być niezła.