bioanabol
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nawet gdyby mnie atakowało miliony ludzi to ja nadal będę trwał przy swoim i udeżał z podwójną siłą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Przy wszelkich niepokojących objawach np. zmniejszeniu masy ciała zamiast powiększeniu, zażółceniu skóry, osłabieniu, objawach podobnych jak w czasie przeziębienia, nudnościach, wymiotach powinno się przerwać cykl i udać do lekarza. Przestrzegam przed przyjmowaniem sterydów z jednoczesnym, nawet okazjonalnym piciem alkoholu (piwo też zawiera alkohol!!!).
Warto mieć na uwadze to, że Bionabol jako doustny 17 alfa metylo-steryd jest w znacznym stopniu hepatotoksyczny. Szczególnie stosowany w większych dawkach (powyżej 15 mg na dobę) przez okres dłuższy niż 4 tygodnie. Dłuższe stosowanie zawsze powinno się odbywać z jednoczesną kontrolą tzw. wskaźników wątrobowych.
Bionabol stosowany przez młode osoby, u których nie zostały jeszcze zakończone procesy rozwoju organizmu może doprowadzić do przedwczesnego kostnienia chrząstek i zahamowania wzrostu.
Inne spotykane skutki uboczne:
zaburzenia popędu płciowego, pobudzenie psychomotoryczne, hepatotoksyczność, podenerwowanie, łojotok, zatrzymanie kwasów żółciowych, zawroty i bóle głowy, powikłania kardiologiczne, wymioty i mdłości, bilirubinemia, laksacja, wapnioza, żółtaczka choleostatyczna, rak wątroby, zarastanie nasad kości długich, upośledzone trawienie, wymioty, bolesność wątroby, zatrzymanie elektrolitów, podwyższenie poziomu ”złego” cholesterolu, pękanie podskórnych naczyń krwionośnych, swędzenie skóry, bóle głowy, zaburzenia widzenia, zasłabnięcia.
Napisano Ponad rok temu
Guest_Thomass_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Guest_renka_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
spadlem z kresla %-)))
renka mam nadzieje, ze zrozumiales co kafar chce przez to powiedziec (kafarq ale Ty bystrzak jestes ) i wyciagniesz odpowiednie wnioski...
Daj mi, Panie, mestwo, abym chcial zmienic to, co mozliwe. Daj mi cierpliwosc, abym potrafil zniesc to, czego zmienic nie moge. Daj mi tez rozum, abym umial odroznic jedno od drugiego.
dla wlasnego dobra czytajcie regulamin !! nieznajomosc nie usprawiedliwia wykroczen;
regulamin forum odzywianie: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wybór teścia
- Ponad rok temu
-
CYKL
- Ponad rok temu
-
Sprawdzone sterydy i prohormony. Opinie.
- Ponad rok temu
-
SKUTKI NEGATYWNE
- Ponad rok temu
-
Sterydy
Guest_XxX_* - Ponad rok temu
-
Wistrol 5
Guest_keller_* - Ponad rok temu
-
JAK UROSNAC ZEBY BYC WIELKIM