Witam, chciałbym kupić sobie zestaw ławke, sztange do ławki(narazie chyba 50 KG obciążeń wystarczy)i hantle(2 po 15-20kg).
Poprosiłbym może o jakieś linki z allegro, moge wydać 400 max 500 zł.
Dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
Witam, chciałbym kupić sobie zestaw ławke, sztange do ławki(narazie chyba 50 KG obciążeń wystarczy)i hantle(2 po 15-20kg).
Poprosiłbym może o jakieś linki z allegro, moge wydać 400 max 500 zł.
Dzieki za pomoc
Napisano Ponad rok temu
wybacz ale nikt za ciebie na allegro nie bedzie szukał
co do lawki to najlepiej ławka z oddzielnymi stojakami np firmy kelton, marbo
nie polecam gumowego obciążenia - jak kupować to tylko żeliwne
sztangą musi mieć co najmniej 1,60 lub 1,80cm
TKWM
Napisano Ponad rok temu
zle mnie zrozumiales, chodziło mi o to czy dostane to co chce w tej cenie
z tego co widze mozna kupic hantle zeliwne od 100zl(2x10KG), więc zostaje okolo 300 zł na ławke i sztange, znajde cos nowego w tej cenie czy musze szukac uzywek?
Napisano Ponad rok temu
cięzko zmieścić się w tej cenie, za ławke idzie wydać 300 zł, sztanga koło 100zł + dodatkowe obiążenie
niby są zestawy, które idzie kupić na niską cene, które ciekawie wyglądają ale jak się na to dokładnie spojrzy to wychodzą minusy - taki przykład [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
wglada ladnie, wlasnie tego typu lawke bym chcial, a co jest z nia nie tak? jest niskiej jakosci?
Napisano Ponad rok temu
obciążenie jest gumowe i łatwo może pęknąć - środek się wysypie
ławka i stojaki są scalone, w stojakach nie idzie regulować ich wysokości(max 112 cm wysokosci)
wykonanie ławki nie jest zbyt mocne ale dla zwykłej osoby powinno wytrzymac
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jeśli chcesz kupywać wszystko osobno dobrej jakości itd cena będzie wiele wyższa , jeżeli interesuję cie taki zestaw jw musisz się liczyć z tym że nie będziesz go miał "na lata", możesz kupić coś w tym stylu chyba że nie masz problemu z odkładaniem to radziłbym dozbierać troche kasy i kupić coś lepszego
Użytkownik DajaN edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale co mam ci polecić ? lepiej jak kupisz wszystko osobno, sztangi , obciążenia itd
Napisano Ponad rok temu
tak, ale z tego co widze wszystko osobno wyjdzie drożej niż zestaw,
co powiecie o tej ławce, nie mogę znalezc jaki moze bym maksymalny ciezar uzytkownika, ja waze 106 kg i chcialbym zeby lawka miala udzwig 120 kg,
dodatkowe obciążenie bym do tego dokupił
chcialem kupic wszystko osobno, lawke, obciazenie, stojak itd. ale to wyjdzie okolo 1 000 zl, ja mam budzet okolo 600 zl, no chyba zeby cos wymagalo doplaty,
ale zalezy mi zeby nie przekroczyc tej kwoty
Napisano Ponad rok temu
Za 600zł nie kupisz porządnej ławki stojaków i zestawu obciążenie + gryfy żeliwne.
W tej cenie kupisz marnej jakości ławkę z dołączanymi stojakami + sporo kilogramów nakładu z tym że to będzie tandetny kompozyt który sie za pół roku rozleci.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
tzn ile musze wydać żeby kupic coś konkretnego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiście wydaje sie dobra firma, złożyłem coś takiego ale chyba troche drogo mi sie wydaje
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 417zł
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 239zł
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] 498zł
+jakiś uchwyt do pracy nóg
moze pomozecie mi cos sklepac, chyba ze kupic nowa lawke a reszte szukac uzywek?
Napisano Ponad rok temu
Nie potrzebujesz ławki SemiPro zwykła z serii Home starczy a zostaje w kieszeni 100zł które lepiej dołożyć do większej wagi obciążenia.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] starczy na lata i na spore obciążenia
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
a do tej ławki moge zamontowac prase nog?
i jescze obciazenie, szukac zestawow czy kupowac na kg? np. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie a po co ci taki bubel jak prasa dołączana do nóg? Z doświadczenia wiem że to bzdura i mało funkcjonalny dodatek bo za wiele na to nie wrzucisz i ot cała magia prasy sie skończy za pół roku. Siady rób to kopyta zbudujesz.
Jakbyś uzył wyszukiwarki w Allegro to bys widział ze jest identyczna wersja tej łąwki w tej cenie z miejscem na montaz prasy.
Kupisz co będziesz chciał.
Co do obciążenia jak kupujesz więcej niż 2/3 krążki to tylko te aukcje na kilogramy bierz pod uwage bo wychodzi najtaniej.
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
CO SĄDZICIE O TYM ZESTAWIE |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
czy taki zestaw na mase jest dobry?? |
Odżywki i Suplementy | Guest_ari_* |
|
|