Da rade?
Napisano Ponad rok temu
4 miesiace na silce mina mi we wrzesniu, moglbym wejsc wtedy w jakas kreatynke ? dieta jest! stosuje mutanta i witaminki olimpa.
kasa nie wazne, pisze z takim wyprzedzeniem bo wlasnie chce na to zarobic ale musze wiedziec co i jak )
oczekuje pozytywnych odpowiedzi ;p a nie tekstow, ze za wczesnie, za mlody jestem, poczekaj do zastoju miesni itd itp, slabo mi ta silka wyglada, dlatego po prostu potrzebuje czegos co mi pomoze ruszyc...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wzrost: 172
kark: 39
Klatka: 102
talia: 86
Ramię: 34
przedramię: 29
biodra: 84
udo: 61
łydka: 40
Rekordy:
Klatka: 90kg
Biceps sztanga: 47kg
Przysiad: 120kg
MC: 160kg
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
popróbuje wszystkiego i dam rade jak mi nie wyjdzie to sie do Was odezwe.
jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc :PP mozna na Was liczyc a jeszcze jedno: jakie jest dobre mono xD ), zebym nie musial nowego tematu zakladac jak bede szukal za jakis czas ??
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem dokladnie jak inne kreatyny dzialaja bo to pierwszy byl cykl ale jak dla mnie to ona jest super.
Jak chcesz to ci pokazać jakieś moje foty to se ocenisz.Dodam tylko ,że ja dopiero 1 miesiąc cwicze,a wcześniej to nic nie bylo widac, a nawt gorzej.
Wiesz co kayper najlepiej ja bys chcial to na pv ci dam foty ,zeby nik sie ze mnie nie smial
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja właśnie kończe creapure monohydrate z HI-TEC-a.
Nie wiem dokladnie jak inne kreatyny dzialaja bo to pierwszy byl cykl ale jak dla mnie to ona jest super.
Jak chcesz to ci pokazać jakieś moje foty to se ocenisz.Dodam tylko ,że ja dopiero 1 miesiąc cwicze,a wcześniej to nic nie bylo widac, a nawt gorzej.
Wiesz co kayper najlepiej ja bys chcial to na pv ci dam foty ,zeby nik sie ze mnie nie smial
Heh ty ćwiczysz 1 miesiąc i od razu z kreatyną?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hi-tec nutrion jest niemiecką kreatyna.najlepiej zrobisz jak weźmiesz niemieckie mono, jest najczystsze
cytat z opakowania:Najlepszy monochydrat kreatyny produkowany jest w niemieckich labolatoriach SKW i posiada certyfikat czystosci "CREAPURE"
I nie jest droga.Za 250g 50 zł
Napisano Ponad rok temu