Susta scitec
Napisano Ponad rok temu
A pytasz o naturala czy o co? bo te twoje pytania sa chaotyczne
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wątpię aby ci ktokolwiek napisał ile bo taka wartość nie istnieje jako że każdy reaguje na towar inaczej i 2 gości jadących ten sam cykl będzie miec różne poziomy
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
widziałem wyniki badań na 750mg enanu alphy , norma była 896 gość miał ponad 12 tysięcy
wszystko zależy od dawki i stężenia faktycznego środka a nie takiego co pisze na opakowaniu , nie porównujmy Scitec czy Atoma do Alphy bo to profanacja
ja niestety wybrałem zły lab do badań i nie podali dokładnego wyniku , norma była 8,9 a ja miałem 13+ , nie było dokładnego tylko podane że ponad norme aparatu do badań . leciałem wtedy enana ze shree venkatesh
Użytkownik Aress edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poziom testo po tygodniu bicia pmp 1000mg test 77,90 norma 2,80-8,00 czyli pmp cos tam dziala a kazdy narzeka wiec dodalem jeszcze atoma i bilem 1200mg i poziom testo 83,76 tylko sie nie smiejcie bo tak jest leci 3 tydzien i nadal bije pmp 1000mg i atoma 1200mg tyg czyli co pmp dziala a atom nie
Napisano Ponad rok temu
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Pit jestem obecnie w 5 tyg cyklu jadę do tego dece nawet nie wiesz jakiego mam bloka pierwsze 2tyg bilem suste scitec testo było 14,95 a normą 2,8-8,0 czyli susta wałek więc w 3 tygodniu bilem pmp 4ml bo tylko to miałem testo po 7 dniach skoczył do 77,90 normy macie wyżej 4 tydzień dostałem atoma więc bije 4ml pmp i 4ml atoma zrobiłem badania i testo 83,76 niewiele na takie dawki dziś jest 5 tydzień dostawami atoma i pmp i wezmę genamed suste.
Susta wałek a dil twierdzi że jest wszystko ok to ie jest śmieszne wieczorem wkleje badania
Napisano Ponad rok temu
Wszystko to ma bardzo zaniżone wartości testosteronu , scitec , pmp , atom . 2g testo tygodniowo to już końskie dawki dla zawodników , wyniki miałbyś dużo dużo większe .
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] poziom tescia po 2 tyg bicia susty scitec 1000mg tyg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] poziom testo po tygodniu bicia susty pmp 1000mg tyg zobaczcie jak w tydzien poszedl testosteron a dil sie wypiera ze scitec super dziala
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] poziom testo w 2 tygodniu bicia pmp 1000mg i dodalem jeszcze atomic labs do 2 tyg 1200mg zobaczcie ile podskoczylo testo przy takiej dawce
no ale co dil twierdzi ze dziala towar swietnie tak mi napisal na gg.
wez mi nie pierdol z aatom nawet kurwa pajacujesz juz po calosci pojebalo ci sie w dupie widze
sam wale te laby i pare osob z tego forum wiec pierdole twoje farmzazowny wszysko na ciebie nie dziala hahah wez pieroldisz glupoty powiedziaem ci nie chce miec z toba nic wspolnego nawett
nara
pajace za pajacmi bedzie pierdoli ze nic nie dziala
ja dodam tylko tyle deca atom labs dziala nie powiem ze nie ale susta atomic labs nie powiesz mi ze dziala
to pmp podbilo mi tescia a nie ten twoj atomic labs
Napisano Ponad rok temu
micek mice gdybys mi dal suste dobra to bym na forum nie pisal jak mozna wymienic suste walek na kolejny walek szczyt chamstwa pmp lepiej dziala jak ten twoj scitec i atomic labs niech chlopaki wiedza jaki dobry towar dajesz
a tak mnie micek zapewniales ze dziala w 100%i co widac jaki z ciebie konkretny gosc
Napisano Ponad rok temu
Wyjazd na PW! albo banana zarobisz. Nikogo nie interesuje od kogo i co masz.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Grammatikk slyszalem ze sam bijesz od micka suste scitec pewnie swietnie dziala widze ze jestes taki sam jak micek 20 cham i prostak nic wiecej po co mnie zablokowales co lepiej aby dawal chlopaka lipny towar
moze kogos interesuje skad i co mam dosyc z walkami trzeba tepic takich ludzi na forum aby wiecej syfu nie dawali
Napisano Ponad rok temu
nie musisz brać, nikt tobie nie kazał
oficjalnie nie ma handlowania wiec załatwiaj to na priv, jeszcze jeden post i powinieneś złapać bana
TKWM