Panie i Panowie.
Co z tych matrixów byście wybrali i jeśli możecie podać argument to będę wdzięczny.
Biorąc pod uwagę białko i węgle + cukry to chyba najlepiej wypada wciąż c6?
Użytkownik MaC406 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panie i Panowie.
Co z tych matrixów byście wybrali i jeśli możecie podać argument to będę wdzięczny.
Biorąc pod uwagę białko i węgle + cukry to chyba najlepiej wypada wciąż c6?
Użytkownik MaC406 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja jadlem jedynie C6 oraz tego PEAK i moim zdaniem PEAK duzo lepszy pod wzgledem smaku oraz rozpuszczalnosci. Doadam jeszcze ze juz sporo osob mi powiedzialo ze na HI-TEC'a szkoda kasy i watroby ;p
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-700g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Jak już musisz uzupełniać białko to patrz tylko na to czy w tym białku siedzi na prawdę białko serwatki + to aby było w 100g jak najmniej węgli a najwięcej białka, za cukier puder i aromaty szkoda płacić kasę.
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-6-1kg-2,p.html
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Grammatik no to tak jak sądziłem... z takich matrixów chyba najlepszy jest c6? Chociaż nie rozumiem wypowiedzi kolegi nad Tobą. Że szkoda wątroby itd.
Napisano Ponad rok temu
ja tym bardziej ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Chyba, że uważasz, że jest jeszcze coś lepszego nić peak albo c6?
Napisano Ponad rok temu
UNS Econo pewne białko z białkiem w białku ( u konkurencji gdzie siedzi sporo prosów bardzo popularne i cenione białko a oni szajsu raczej nie kupuja) mało węgli i 2kg za 110zł kupisz. Z tych najtańszych to jak narazie jedyna pewna opcja. CHyba ze dorwiesz Fitmax 81+ 2.3kg za około 150zł ![]()
wszelkie krzaki made in USA olej bo wałki w wałku
a FA Whey protein niby pyszny niby 2,2kg za 150zł problem w tym ze na każde 20g białka wpada 6g cukru a to dla mnie jest prawie bulk.
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Ja powiem Ci tak miałem kiedyś c6 smak nie specjalny jest, reszty nie próbowałem ![]()
Natomiast miałem właśnie 2 białka UNS econo i powiem CI że smak i białko ogólnie bardzo dobre do tego w dobrych pieniądzach ! ![]()
Lub zainwestowałbym w whey 100 bardzo dobre białko smak miazga próbowałem kilku skład również ! ![]()
Napisano Ponad rok temu
Whey 100 drogi jest ale węgli prawie tyle co nic na porcję (poniżej 2g/białko prawie 22g na 30 ogólnej masy porcji)
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
Czekajcie bo coś mi tutaj nie gra. Może zrobie podsumowanie ile czego w jednej porcji jaka odżywka ma:
Wartości odżywcze w 30g (1 porcja). Wszystkie odżywki wymienione w tym wątku na forum.
Hi-Tec C-6 Whey:
Trec Whey 100:
UNS WPC 80 ECONO:
FA Nutrition Whey Protein:
PEAK Whey Delicious (czekolada):
FitMax Whey 81+:
Grammatik jako, że widzę, że się znasz. Co byś brał. Nie patrząc na cenę. Może inaczej. Podaj dwie opcje:
- nie patrząc na cenę (tylko jakość),którą odżywkę
- patrząc na cena/jakość
Użytkownik d3x edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Peak/Hi-Tec/Trec
ale że nie ufam firmom Hi-Tec i Peak to brałbym Treca lub Fitmaxa a jak ma byc ekonomicznie to Econo
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
W takim razie może skuszę się na tego Trec 100. W celu sprawdzenia i jakiejś odmiany, bo C6 któreś z kolei to już się ostro przejadło.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dobry wybór, super białko ! ![]()
Napisano Ponad rok temu
To szamaj więcej mięska sie nie przeje ![]()
Mateusz Pawlak ![]()
Napisano Ponad rok temu
No fakt. Kurczaka to jem i jem
Raz z koncentratem pomidorowym raz z jogurtem i tyle
Ale suple chce mieć na przed treningiem i po treningu, bo wtedy nie mam czasu na robienie posiłku. Z resztą uważam, że maksymalnie 2 razy dziennie takie białko można sobie wypić, resztę lepiej z żarcia.
Napisano Ponad rok temu
Zakupiłem Trec Whey 100 2kg (ponad) - ciasteczkowe. Także jak coś to mogę dać znać jak smak.
Napisano Ponad rok temu
Ten smak jest mega smaczny ![]()
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
Turniej eliminacyjny do olimpiady Ateny 2004 |
TAEKWONDO |
|
|
||
Olimpiada Pekin 08 |
Rozmowy nie na temat |
|