Panie i Panowie.
Co z tych matrixów byście wybrali i jeśli możecie podać argument to będę wdzięczny.
Biorąc pod uwagę białko i węgle + cukry to chyba najlepiej wypada wciąż c6?
Użytkownik MaC406 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Panie i Panowie.
Co z tych matrixów byście wybrali i jeśli możecie podać argument to będę wdzięczny.
Biorąc pod uwagę białko i węgle + cukry to chyba najlepiej wypada wciąż c6?
Użytkownik MaC406 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja jadlem jedynie C6 oraz tego PEAK i moim zdaniem PEAK duzo lepszy pod wzgledem smaku oraz rozpuszczalnosci. Doadam jeszcze ze juz sporo osob mi powiedzialo ze na HI-TEC'a szkoda kasy i watroby ;p
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...0-700g-2,p.html
Napisano Ponad rok temu
Jak już musisz uzupełniać białko to patrz tylko na to czy w tym białku siedzi na prawdę białko serwatki + to aby było w 100g jak najmniej węgli a najwięcej białka, za cukier puder i aromaty szkoda płacić kasę.
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-6-1kg-2,p.html
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Grammatik no to tak jak sądziłem... z takich matrixów chyba najlepszy jest c6? Chociaż nie rozumiem wypowiedzi kolegi nad Tobą. Że szkoda wątroby itd.
Napisano Ponad rok temu
ja tym bardziej
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Chyba, że uważasz, że jest jeszcze coś lepszego nić peak albo c6?
Napisano Ponad rok temu
UNS Econo pewne białko z białkiem w białku ( u konkurencji gdzie siedzi sporo prosów bardzo popularne i cenione białko a oni szajsu raczej nie kupuja) mało węgli i 2kg za 110zł kupisz. Z tych najtańszych to jak narazie jedyna pewna opcja. CHyba ze dorwiesz Fitmax 81+ 2.3kg za około 150zł
wszelkie krzaki made in USA olej bo wałki w wałku
a FA Whey protein niby pyszny niby 2,2kg za 150zł problem w tym ze na każde 20g białka wpada 6g cukru a to dla mnie jest prawie bulk.
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ja powiem Ci tak miałem kiedyś c6 smak nie specjalny jest, reszty nie próbowałem
Natomiast miałem właśnie 2 białka UNS econo i powiem CI że smak i białko ogólnie bardzo dobre do tego w dobrych pieniądzach !
Lub zainwestowałbym w whey 100 bardzo dobre białko smak miazga próbowałem kilku skład również !
Napisano Ponad rok temu
Whey 100 drogi jest ale węgli prawie tyle co nic na porcję (poniżej 2g/białko prawie 22g na 30 ogólnej masy porcji)
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Czekajcie bo coś mi tutaj nie gra. Może zrobie podsumowanie ile czego w jednej porcji jaka odżywka ma:
Wartości odżywcze w 30g (1 porcja). Wszystkie odżywki wymienione w tym wątku na forum.
Hi-Tec C-6 Whey:
Trec Whey 100:
UNS WPC 80 ECONO:
FA Nutrition Whey Protein:
PEAK Whey Delicious (czekolada):
FitMax Whey 81+:
Grammatik jako, że widzę, że się znasz. Co byś brał. Nie patrząc na cenę. Może inaczej. Podaj dwie opcje:
- nie patrząc na cenę (tylko jakość),którą odżywkę
- patrząc na cena/jakość
Użytkownik d3x edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Peak/Hi-Tec/Trec
ale że nie ufam firmom Hi-Tec i Peak to brałbym Treca lub Fitmaxa a jak ma byc ekonomicznie to Econo
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
W takim razie może skuszę się na tego Trec 100. W celu sprawdzenia i jakiejś odmiany, bo C6 któreś z kolei to już się ostro przejadło.
Napisano Ponad rok temu
Bardzo dobry wybór, super białko !
Napisano Ponad rok temu
To szamaj więcej mięska sie nie przeje
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No fakt. Kurczaka to jem i jem Raz z koncentratem pomidorowym raz z jogurtem i tyle
Ale suple chce mieć na przed treningiem i po treningu, bo wtedy nie mam czasu na robienie posiłku. Z resztą uważam, że maksymalnie 2 razy dziennie takie białko można sobie wypić, resztę lepiej z żarcia.
Napisano Ponad rok temu
Zakupiłem Trec Whey 100 2kg (ponad) - ciasteczkowe. Także jak coś to mogę dać znać jak smak.
Napisano Ponad rok temu
Ten smak jest mega smaczny
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
filmiki z walk judo -olimpiada |
JUDO |
|
|
||
Amix CFM Nitro Protein Isolate |
Ranking odżywek i suplementów |
|