Witajcie, mam na imię Michał, mam 16 lat (we wrześniu 17 ^^ ) Uczę się w technikum. Przygody jako takiej z kulturystyką nie miałem. Kiedyś zaczynałem trochę biegać ale to komary przeszkadzały, a to co innego. Trochę choruję ale to zbytnio nie jest uciążliwe oprócz słabych stawów ;x Właśnie to skłoniło mnie do tego, aby zarejestrować się na forum. Muszę zrzucić ,, trochę kilogramów ''. Kolana w końcu nie wytrzymują i w tym roku już 3 raz miałem skręcenie rzepki w prawym kolanie. Mierzę 186 cm, warzę 87 kg. Niby nie dużo ale za to strasznie widać brzuch. Od małego byłem ,,pulchny''. Co za tym idzie - byłem nieśmiały. Zawsze bałem się do kogoś zagadać, wstydziłem się w obecności dziewczyn.Wypady nad wodę ze znajomymi ? Odpadały. Zawsze miałem wrażenie że ktoś się na mnie patrzy, wytyka mnie albo śmieje się. Byłem nieśmiały więc moja grupa znajomych to 6 osób ;x Jakoś tak nigdy nie dbałem o siebie ale w końcu trzeba to zmienić. Ale koniec użalania się nad sobą ! Czas zacząć coś z tym robić ! Myślę że pomożecie w tym Pozdrawiam
Dzień Dobry Wieczór Forum ;)
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Dzień dobry
- Ponad rok temu
-
Siema.
- Ponad rok temu