posiadam clenbuterol 20uc 100 tab firma genesis , podpowiecie mi jak go brać , w jakich porach ?? nie brałem nigdy nic podobnego
clenbuterol??
Napisano Ponad rok temu
naprawdę dzięki za pomoc coś tam doczytałem i postanowiłem zaaplikować w dni treningowe jednego tabsa rano i jednego z 1h przed treningiem , jak coś robię źle to dajcie znać. pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
myślisz, że ludzie siedzą 24 h na dobre na forum?
poza tym najpierw przeczytaj regulamin działu
Użytkownik 23Viper23 edytował ten post Ponad rok temu
TKWM
Napisano Ponad rok temu
sory , zależało mi na czasie, bo od dzisiaj wrzuciłem ten środek, regulamin poczytam wolnej chwili
Napisano Ponad rok temu
clen bierze sie do 14 dni po tym bez innych 'wspomagaczy" większośc ludzi sie adaptuje i clen traci działanie. Są tez ludzie którzy tak szybko sie przyzwyczajają że skracają czas brania do 2 dni i potem 2 dni przerwy i tak w kółko. Przerwa w braniu wynosi tyle ile okres. Clen długotrwale stosowany działa negatywnie na watrobę. Clen bierzesz raz dziennie pełną dawkę ustaloną nie że przed czy po trenie. okres aktywnego półtrwania to ponad 24h więc nie ma sensu dawki dzielić.
Jaka dawka? Zacznij od 20mcg i zwiekszaj aż nie dojdziesz do takiej w której efekty uboczne sa zbyt silne. Zazwyczaj kończy sie na 160mcg choc to kwestia cleny czy mniej lub bardziej zwałowany.
CZYTAJ PODSTAWY bo widzisz musze ci takie pierdoły pisać które sa w dziale. W wolnej chwili to bana wyłapiesz i nie zdążysz regulaminu przeczytać jak sie tak za to będziesz od dupy strony zabierał
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
dzięki za info!! na moje 105 kg jedna nie zamało? to co byś polecał te 14 dni ciągiem czy 2 na 2 przerwy?? i mam jeszcze małe pytanie czy jak się wrzuciło tabsa to można walnąć kawę?
Napisano Ponad rok temu
2 on 2 off .
1 dzień 20 2 dzień 40 przerwa 3 dzień 60 znowu 80 przerwa i tak zwiekszasz dopóki nie ustalisz optymalnje dawki bez efektów obucznych
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
jak zrobię 14 dni przerwy to mogę znowu zacząć 14-sto dniową kuracje?
jak tak to czy znowu zaczynam od jednej tab czy mogę zarzucić tą moją odpowiednią dawkę ?
Napisano Ponad rok temu
Jakbyś google uzył nie zadawałbyś debilnych pytań. Tak 14 dni on 14 dni off 14 dni on 14 dni off lub jakiolwiek rozkład dni do 14 po czym robisz przerwę tak samo długa jak czas mikrocyklu
Kapisz?
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
ta sama co przed............... twoje pytania sprawiają że czuje się słabo :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
akurat go podgryzam więc sie bardziej nie poprawi ale jak ci zbywa przyjmę :E
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
gdzieś tu na forum doczytałem, że w razie jakiś komplikacji dobrze wpływa na to potas, mam pytanie czy przyjmowanie profilaktycznie multiwit+ potas osłabia działanie clena czy mogę sobie ten zestaw popijać??
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak brac PH i co dalej ????
- Ponad rok temu
-
clen
- Ponad rok temu
-
Delta Pharmaceuticals Prosze o opinie
- Ponad rok temu
-
Redukcja
- Ponad rok temu
-
Bromek Potasu - czyli słaby poziom testosteronu a Masa.
- Ponad rok temu
-
Tren
- Ponad rok temu
-
Ile wina??
- Ponad rok temu
-
Dziwny zapach ciała, czym może być spowodowany?
- Ponad rok temu
-
coś na wytrzymalosc (biegi, drążek) - sterydy/ph
- Ponad rok temu
-
Pytanko w sprawie PH ?
- Ponad rok temu