Jak w temacie, zamierzam kupic nowa lawke, dodam, ze mieszkam w UK. Co byscie mi doradzili?
Myslalem o czyms takim. Wyglada solidnie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jak w temacie, zamierzam kupic nowa lawke, dodam, ze mieszkam w UK. Co byscie mi doradzili?
Myslalem o czyms takim. Wyglada solidnie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
A chcesz bana za zaśmiecanie tematu autora? Chcesz pospamować to albo do spampostu albo na pw
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
No to zescie mi odpowiedzieli widze , niby 200 kg tylko utrzymuje ale ja waze 90 a nakladu ze sztanga mam akurat 110 na chacie a i tak Grammatikk doradzil mi poki co robienie klatki hantlami wiec nie bede targal jakis zabojczych ciezarow. Co myslicie?
Napisano Ponad rok temu
Myślę że kupowanie ławki tylko tak na chwile to strata kasy. Jak kupujesz to na lata. Na amazonie sa same smieci...... nic nie ma porzadnego jak widze i w ogóle w sklepach UK są smieci choc nie szukałem dokładnie.
Taniej kupić w PL i zamówić transport do UK serio
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] to jest mocna i porządna ławkaq warta swej ceny zadzwoń zapytaj czy i za ile wyślą za granicę
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Jest mega wytrzymała kumpel ma i nie do zajebania jak warzysz 100kg a wyciskasz sobie np 200kg to jest 100% solid stabil
Mateusz Pawlak
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
NOWA STRONA GWARDI |
JUDO |
|
|
||
Sposób egzaminowania w kyokushin |
KARATE |
|
|
||
FRISTAJLO - nowa seria odcinek 1 (Hydraulik) |
Humor |
|
|
||
Nowa Dieta, proszę o ocene ;) |
Dieta |
|
|
||
Jakie mięśnie musisz wzmocnić aby trenować Street Workout i dla czego są one tak ważne? |
Treningi |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu