Jaki środek wspomagający odchudzanie wybrać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja bym sie na twoim miejscu wstrzymal bo skor dietka jest i odpowiedni trening to luszczyk powinien sam leciec, ewentualnie pozniej mozesz cos kupic tak na koncowy etap
Napisano Ponad rok temu
Thermo Speed możesz śmiało jeść , skończyłem na 10 sztukach dziennie dzielone po 5 sztuk przed aero i 5 przed siłownią zapijałem to tigerem i taki kosmetyk na poczatek redukcji . ( D....nie urywa ) Ale leciutki Pot jest .
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Teraz Przymierzam się do Black B. od Doriana ale skład też nie jest ciekawy , Nie wiem może zarzuce od Alri nowego HD 4.0 bo 3 0 była fajna wersja .
Ale przeważnie drugie wersje (ulepszone ) są zawsze gorsze od pierwszych . I z przed treningówkami i spalaczami tak jest itd
Pozdrawiam D
Użytkownik Danabolek edytował ten post Ponad rok temu
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Jakie ćwiczenia wykonywać | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Jakie odzywki przy atopowym zapaleniu skóry? | Zdrowie i Medycyna | 
 |   
 | ||
| Jaki odblok po Ph PCT | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Siłka!!!Jakie koszta!!! itp... | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| kto zna jakieś fajne stronki karate kyokushin???? | KARATE | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Proszę o poradę jakie suplementy mam nabyć Proszę o poradę jakie suplementy mam nabyć- Ponad rok temu 
- 
			 Gain Bolic 6000 :) Gain Bolic 6000 :)- Ponad rok temu 
- 
			 Jakie Odżywki możecie mi poradzić Jakie Odżywki możecie mi poradzić- Ponad rok temu 
- 
			 Mój zestaw na redukcje Mój zestaw na redukcje- Ponad rok temu 
- 
			 Vita-Min a rutinoscorbin Vita-Min a rutinoscorbin- Ponad rok temu 
- 
			 Kończy mi się białkeczko i cchcieć kupić nowe Kończy mi się białkeczko i cchcieć kupić nowe- Ponad rok temu 
- 
			 Najwyższej jakości i najczystsze białko bez dodatków smakowych Najwyższej jakości i najczystsze białko bez dodatków smakowych- Ponad rok temu 
- 
			 masówka kreatyna i aminokwasy kiedy i jak brac??? masówka kreatyna i aminokwasy kiedy i jak brac???- Ponad rok temu 
- 
			 suplementacja na pare miesiecy suplementacja na pare miesiecy- Ponad rok temu 
- 
			 Duży brzuch od gainera Duży brzuch od gainera- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu