witam trenuje od około 2 lat i myślę poważnie o rozpoczęciu kariery trójboisty siłowego oraz strong mana I chciałem się wybrać na zawody(oczywiście nie startując w nich jako widz nie nie, nie teraz bo podnosze zbyt mało żeby zajmować czołowe miejsca myślę że tak za kilka lat nie wiem ile mi zajmie żeby wyciskać ok 300 kg dopiero wtedy) I TU PYTANIE NIE WIECIE MOŻE ILE DOSTAJESZ HAJSU ZA REKORD POLSKI NP W WYCISKANIU (WIEM ŻE NAJWYŻSZY WYNIK UZYSKAŁ ADAM KOZŁOWSKI 341KG NA KLATE WYSOKI WYNIK!!!!!!) A W DODATKU TEN GOŚĆ MIESZKA KILKA KILOMETRÓW ODE MNIE. NORMALNIE TO MÓJ TRENER BYŁ ZADZIWIONY ŻE OK 2 LATA I JUŻ WYCISKAM PONAD 190 NA KLATE I MYŚLE ŻE MOŻE POBIJE TEN REKORD ZA KILKA LAT .dobra sorki że się tak rozpisałem nie na temat koniec kazania.JEŚLI KTOŚ WIE ILE KASY ZA POBICIE REKORDU POLSKI LUB SWOJEGO WOJEWÓDZTWA TO NIECH PISZE. PS nie wiecie może gdzie jest jakaś stronka z rekordami bo kurde szukam szukam i szukam a nie umie się doszukać (dla tych co mi odpiszą poprawnie lub podają jakąś stronkę internetową z rekordami dam plusika)
Użytkownik Dezdov edytował ten post Ponad rok temu