siema wszystkim wlasnie wbilem z 0.5ml testo w żyłe , co teraz ?
wbiłem troche testosteronu w żyłe pomocy ! ?
Napisano Ponad rok temu
Skoro wbiłeś z godzine temu a nic ci nie dolega to nic sie nie stało ale na 2 raz uważaj bo to grozi powaznymi konsekwencjami.
Ale z tego co mi wiadomo jakbys realnie wbił zawartość strzykwy w krwioobieg to nawet zgon może sie zdarzyć
Użytkownik Grammatikk edytował ten post Ponad rok temu
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
no nic mi sie nie dzieje narazie . słuchaj a jesli cos by mialo być to po jakim czasie ? jestem mega spękany dziecko w drodze ,ojca musi mieć
Napisano Ponad rok temu
mowie z 0.5 ml prolangatum wbiłem ale normalnie sie czuję , narazie nic sie nie dzieje a juz z godzina mineła , tylko serduszko troche szybciej niz zwykle klepie
Napisano Ponad rok temu
skoro piszesz na forum to znak ze zyjesz czyli mnozesz wbijac dalej ale nie w zyle
to ze serce ci wali to pewnie ze strachu jak by mialo cos sie stac to by sie stalo odrazu a nie godz po i po drugie skad pewnosc ze wbiles w zyle?
Użytkownik laska05b edytował ten post Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
ogolnie dziwna sytuacja , nie jestem jakims kamikadze i sprawdzilem odciagajac tloczek wszystko ok , jak juz sok wstrzykiwalem to taki ból , wiekszy niz zawsze , to odciagam powoli tloczek i patrze krew sie sączy, to odrazu ze strachu przerwalem i wyciagnełem , nie wiem moze to naczynko tylko
Napisano Ponad rok temu
no w sumie serce wali bo na cyklu to chyba normalne ale przyznam wam , że strasznie sie najadłem strachu... ale juz ponad godzina więc juz chyba nic nie będzie
Napisano Ponad rok temu
spoko nie peniaj kladz sie spac
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
no zaraz bede musiał się kłaść . przez tą nieudaną iniekcje juz mam odżucenie do zastrzyków. bo jak sprawdzilem bylo ok a w trakcie wstrzykiwania cos sie zrobiło nie tak , moze gdzies ruszyłem strzykawą i sobie jakies naczynko rozwaliłem .
Napisano Ponad rok temu
teraz sprawdzałem miejsce iniekcji to mam trochę czeerwone / siwe lekko , i jestem idiotą bo jak sie przyjrzałem to perfidnie w tym miejscu widać żyłe ... eh
Napisano Ponad rok temu
następnym razem uważaj bo to nie mam co ryzykowac po wbiciu zawsze odxiągnij i zobacz czy nie nabierasz krwi i nie machaj igłą tylko spokojnie i powoli
wystraszyłeś się to się zdarza ale teraz wiesz co i jak na następny raz
pozdro
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
no tak , teraz juz wiem , ale teraz po tym będe uważal bo nie chcem znów sie tak schizować . A jeśli nic nie zaszkodziło , to czy jakis mały uszczerbek na zdrowiu moze byc ? jak tak to jaki ?
Napisano Ponad rok temu
jakby cos miało byc to już bys odczuł taka ilość nawet jak się dostała do krwiobiegu to organizm sobie z nią poradził ale jak wbijesz w żyłkę to duszności uderzenia gorąca itd
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
przebiles tylko zyle na wylot nic sie nie stalo normalka
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
aha, jeszcze jedno pytanko czy jak mialem w strzykawce 2ml i troszkę krwi od wczoraj bo wczoraj wypadał 4dzien a wale zawsze co 5dni i jakos wczoraj mi sie pospieszyło ,no ale mniejsza, czy moge wbic dzis te 2 ml ktore lezaly cała noc w strzykawce ? czy ta krew jakos nie skrzepła albo cos sie z nia nie zrobiło ?
Napisano Ponad rok temu
jezeli krew jest nadal w stanie cieklym to tak ,najlepiej przelej spowrotem do fiolki i nabierz bez krwi(jezeli sie da )oczywiscie zmien igle!! i strzykawke najlepiej
Użytkownik laska05b edytował ten post Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
aha no wporządku spróbuje , tylko nie wiem czy aby napewno mi sie to uda
Napisano Ponad rok temu
jakbys mial umrzec to juz bys tego tematu nie zalozyl
masz sprawe pisz PW / e-mail...