Postanowiłem sobie kupić sprzęt do domowej siłowni. Chciałbym, żeby mogłem w niej trenować wszystkie mięśnie, bez potrzeby korzystania za profesjonalnej siłowni. Kwota jaką mogę na to przeznaczyć to 1300 zł. Chciałbym mieć w tym jakąś porządną ławkę z sztangą, modlitewnikiem i czymś jeszcze dodatkowo, drążek jakiś lepszy lub dobrą poręcz. Jaki sprzęt możecie mi jeszcze polecić i co najważniejsze jakiej firmy, żeby był porządny i śmiało mógłbym na nim ćwiczyć przez kilka lat.

Sprzęt do domowej siłowni.
Napisano Ponad rok temu
Ławeczka
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Stojaki
Modlitewnik
Prasa do nóg
Obciążenie
Hantle x2
Sztanga
Za ten cały przykładowy zestaw wyszło niecałe 1400zł, ewentualnie prasę na nogi i modlitewnik możesz dokupić kiedy indziej. Co do najlepszych firm produkujących sprzęt na siłownie wydaje mi się że należą Kelton, Marbo, Hertz.

Napisano Ponad rok temu
Ostatnio pierwszy raz w życiu robiłem zamówienie na drążki i poręcze od K-Sport. Wrażenia na plus. Towar zgodny z opisem, dostarczyli szybko tak jak się umawialiśmy. Fajnie że na stronie sklepu mają wszystko dość wyczerpująco opisane, uczciwe fotki sprzętów, także wiadomo mniej więcej z jaką jakością ma się do czynienia. Warto u nich sobie przejrzeć akcesoria.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| plan na redukcje dla grubasa początkującego na siłowni | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| początek ćwiczeń na siłowni | Rozmowy nie na temat | 
 |   
 | ||
| Co ćwiczyć na siłowni żeby schudnąć | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Jestem nowy i postanowiłem się za siebie wziąśc. Dużo już przeczytałem ale niewiem jaki sprzęt kupic , muj portwel cienki a budżet to tylko pół tysia | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| budowlaniec na siłowni ha ha | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Hantle Hantle- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc w wyborze wyciągu, ławeczki i modlitewnika do 500zł Pomoc w wyborze wyciągu, ławeczki i modlitewnika do 500zł- Ponad rok temu 
- 
			 Profesjonalna silownia - cena sprzetu, czy warto ? Profesjonalna silownia - cena sprzetu, czy warto ?- Ponad rok temu 
- 
			 pomocy pomocy- Ponad rok temu 
- 
			 Kupiłem atlas z rozciąganymi obciążeniami prosze o pomoc/rady Kupiłem atlas z rozciąganymi obciążeniami prosze o pomoc/radySpuchnietyy - Ponad rok temu 
- 
			 Sprzęt Sprzęt- Ponad rok temu 
- 
			 Kupię siłownie, sprzęt SIŁOWNIA DOMOWA Kupię siłownie, sprzęt SIŁOWNIA DOMOWA- Ponad rok temu 
- 
			 SPRZEDAM ŁAWKĘ ZE SKOSEM KELTON w B. DOBRYM STANIE SPRZEDAM ŁAWKĘ ZE SKOSEM KELTON w B. DOBRYM STANIE- Ponad rok temu 
- 
			 Rowerek poziomy Rowerek poziomy- Ponad rok temu 
- 
			 Wykonanie samemu obciążenia betonowego.Nie umiem obliczyć Wykonanie samemu obciążenia betonowego.Nie umiem obliczyć- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu