Witam, znalazłem tą kreatynę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Stosował ktoś? wydaje mi się dobra cena ale nie wszystko złote co się świeci... Pozdro
pytanie o kreatyne
Napisano Ponad rok temu
ta cena coś podejrzana 900g krety za 40 zł? można spróbować chociaż lepiej brać kretę sprawdzonych firm : olimp, trec, universal, vitalmax
TKWM
Napisano Ponad rok temu
właśnie o to sie martwię, dzięki za odpowiedź może spróbuję ale niech ktoś jeszcze się wypowie, nie widziałem jeszcze tak taniej nigdzie...
Napisano Ponad rok temu
Cena normalna, uniwersalna, kreatyna tez chyba nie jest zła, bo są w sklepach nawet u mnie w mieście
takze widac musza sie troche sprzedawac, osobiscie jej nie jadlem, ale kreatyna jak kreatyna, kazda podobna.
pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
tylko, że z tego co przeczytałem to w 100 g produktu jest 80 g krety
"Never Back Down!"
Napisano Ponad rok temu
Jeśli to prawda, to na 900g w paczce masz jakies 720g krety, to i tak dosc duzo jak na 40zł. na cykl 8tygodniowy musialbys brac w DT pewnie zaokraglajac po 10g rano i po trenie 10g wazysz 90kg wkoncu a w DNT 10gram rano a to przy splicie 4 dniowym zalózmy starcza na 6.5 tygodnia... moze jednak lepiej wziac coś troche lepszego Vitalmax dużo drozszy nie jest a polecam
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
coś takiego?
EDIT:
znalazłem jeszcze to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownik emeNEF edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
300g krety za 50zł ja kupilem 300g Vitalmaxa za 40 w proszku weź proch może mniej praktyczny ale wychodzi dużo taniej a na kapsach ściągają no i 300g to za malo na pelen cykl chyba...
Napisano Ponad rok temu
ten drugi to 900 g, czytałem włąśnie na sfd, ludzie chwalą ją sobie, testowałeś może?
wstawię link jeszcze raz [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie to mono brałem bardzo fajne ;D i opinie tez są dobre
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - takie kupiłem, kapsułki sobie odpuść na pewno, ja kupowalem proch 300g bo brakowalo mi do dokonczenia cyklu na mono Universala tez niezłe zreszta wyzej Ci polecili takze.
900g za 66 złotych az podejrzanie dobry stosunek ceny
Napisano Ponad rok temu
ok, to się decyduję, dzięki wielkie za pomoc ziomek, pozdrawiam
wytrwałości w treningach i siły
Napisano Ponad rok temu
W pelni swiadomie polecam bo brałem no nawzajem, oby podziałała tylko moze ładuj troche wiecej bo przy mojej wadze 5g a przy Twojej 5g krety to inna bajka elo
Napisano Ponad rok temu
myślisz, żebym mógł 10g nawet dziennie? ostatnie pytanko
Napisano Ponad rok temu
Hmmm wiesz nie moge oceniac ja bralem "ksiazkową" ilosc to musiałby powiedziec ktos kto wiecej o tym wie, wydaje mi sie poprostu ze 5gramów na pewno nie skopie Cie tak jak mnie to znaczy mi wystarczy Tobie juz niekoniecznie, hmmmm w sumie dobre pytanie jak mete ktos brał i odrazu wjebal 60mg to trafil na szpitala koles z forum a powinien brac ok 20 to zalezy od stazu i masy na pewno temu sie zastanawiam
Poza tym napisalem 10g jeszcze w odniesieniu do tamtej krety 80% składu bo wtedy bys mial akurat 8g czystego mono w dawce
Napisano Ponad rok temu
ok to pogadam z trenerem jeszcze, dzięki jeszcze raz już kupione, w weekend odbieram i napewno po cyklu wystawię opinię
Napisano Ponad rok temu
w sumie przesadzilem to Twój pierwszy cykl nikt by Ci nie kazal zwiekszonej dawki brac odrazu moj bład ;/ sory i powodzenia daj znac jak cos