Witam jakie białk opolecili byscie tak do 100zl zeby starczylo na 1mc ?
Napisano Ponad rok temu
Witam jakie białk opolecili byscie tak do 100zl zeby starczylo na 1mc ?
Napisano Ponad rok temu
A o jaki rodzaj białka chodzi i ile zamierzasz jeść tego białka dziennie?
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
No niewiem jakie to białko... slyszalem ze najlepiej przysfajalne jest z jaj znalazlem taka aukcje [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]1kg za 99zl
Napisano Ponad rok temu
w tym linku koleś pisz że w 1000 gr produktu jest 2600 gr białka
jeżeli wierzysz w takie bujdy to ok
kup chłopie białko jakiegoś normalnego producenta a nie od kolesia co je robi w piwnicy
pzdr
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Pisalo tobie juz kilka osob swoje propozycje a ty nadal swoje jeszcze jakis proch na wage pokazujesz daj spokoj...
Napisano Ponad rok temu
Pisalo tobie juz kilka osob swoje propozycje a ty nadal swoje jeszcze jakis proch na wage pokazujesz daj spokoj...
chyba tobie pisano ... bo mi nie
Napisano Ponad rok temu
olimp pro long polecam troche drogie ale warte swojej ceny to masz na noc a w dzien mleko w proszku tam tez jest duzo białka
Napisano Ponad rok temu
a w dzien mleko w proszku tam tez jest duzo białka
I laktozy która jest zbędnym cukrem a nie wiemy jak autor postu toleruje ten cukier oraz drożdży
Ja używam białko z KFD jeżeli nie mam możliwości zjedzenia mięsa w ciągu dnia.
Jeżeli stosować odżywkę białkową to Izolat po treningu np. ze Scitec, Extensor(W przypadku nietolerancji laktozy, białka mleka).
W ciągu dnia wystarczy z naturalnych produktów - mięso, jajka, ryby.
Pzdr.
Użytkownik Kisiel888 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tylle postow i nic sensownego . Bialka olimpu to najwiksze zdzierstwa ,ceny z dupy . Isolate z sciteca tez jakas sciema ,nie mozliwe by wpi bylo w cenie wpc . Hi tec c6 fajny produkt
Nie spotkałem się z negatywną opinią ze strony moich znajomych którzy robili redukcję i stosowali Scitec Isolate.
Napisałem również o Extensorze - tylko mało kto kupuje to białko ze względu na cenę. Rozmawiałem w tamtym tygodniu z Akopem Szostakiem na temat tego białka i jak najbardziej można je zaliczyć do produktów godnych polecenia. Zresztą każdy kupuje to na co go stać
Użytkownik Kisiel888 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Polecam ci odżywkę Hitec C6 - dobra jakosc, dość dobre dostępne - sam używam - białko najlepszej jakosci, bardzo mała piana po rozpuszczeniu, 0 grudek. Jezeli chcialbys cos sredniej jakosci to poszukaj odzywek z activlabu po 40-50 zł/kg. Są różne sklepy internetowe gdzie mozna zamawiac itp
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Sprzedam białko... |
Rozmowy nie na temat |
|
|
||
Mono+Pompa+Białko = ? |
Dzienniki treningowe |
|
|
||