odblokowanie prop + winko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
siema bralem ale tylko po 200mg wiec chyba nie przesadzilem az tak ??Siema, 12 tyg brałeś Propionat i Winstrol ?
Napisano Ponad rok temu
siema bralem ale tylko po 200mg wiec chyba nie przesadzilem az tak ??
Spoko, od 8 lat nie slyszalem aby ktos brał Winstrol + Propinicum przez 12tyg... Rozumiem ze cykl ten był na rzezbe czyli miesnie wysokiej jakosci, masywne, twarde i silne!
Napisz cos o sobie i dostaniesz odpowiedz. Wiek, staż, wage, ilośc cyklów itd.
Napisano Ponad rok temu
dokladnie o to mi chodzilo o wyrobienie rzezby i z efektow jestem zadowolony cwicze jakies 2,5 roku mam 22 lata waga po cyklu 95 kg byl to moj pierwszy cykl z ktorym bralem hmb oraz odzywki bialkowe 90+ dodatkowo oslonki w postaci sylimarolu 70 , haepatilu , verdinu i milk thistle plus tluszcze omega 3 chcialbym sie dowiedziec jak sie odblokowac najlepiej i jakie odzywki dobrac zeby miec jak najmniejsze straty dzieki wystarczy jedno paczka clomidu ?? czy czy cos wiecej potrzeba??Spoko, od 8 lat nie slyszalem aby ktos brał Winstrol + Propinicum przez 12tyg... Rozumiem ze cykl ten był na rzezbe czyli miesnie wysokiej jakosci, masywne, twarde i silne!
Napisz cos o sobie i dostaniesz odpowiedz. Wiek, staż, wage, ilośc cyklów itd.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do Clomidu dobrze bedzie kupić HCG poniewaz braleś 12tyg Testosteron. Wystarcza 3 zastrzyki HCG 5000 pierwsze dwa strzaly bierz w ostatnich dwóch tyg cyklu ( np poniedzialek i piatek ) i jeden strzał w ostatnim tyg cyklu ( np środa ). Pozniej Clomid zacznij brac od dawek 200-150-150-100- i pozniej 50mg przez 10 dni ( Clomidu nie bierzesz razem z SAA i HCG tylko na samym koncu cyklu czyli 24 godz od ostatnego strzalu propa lub winka ). Kup sobie jakies PCT np z Anabolic Xtreme i bierz z clomem oraz amino BCAA z Dymatize lub Universal Animal i oczywiście Tribulusa. Mozesz tez wrzucic kreatyne tydz przed koncem cyklu.
dzieki wielkie zrobie jak napisales jeszcze tak dla pewnosci zaczynam z tym clomidem 24 godziny po i wrzucam 4 tablety czyli 200 mg i potem nastepnego dnia 3 itd jak napisales ?? aha no i jest problem z tym hcg poniewaz zostalo mi jeszcze pol tygodnia bo koncze cykl w srode to moze jeden strzal tego hcg albo odpuscic ?? troche zawalilem bo nie mialem ostatnio dostepu do neta a siedze w anglii wiec nie mialem kogo sie poradzic z tym odblokiem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale 5000j podzielic na trzy albo na dwa np.2500j 2 razy w tygodniu tak wychodzi najlepiej
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
co do hcg to sie zgodze ale nie do takich dawek zbyt duze wachania beda oczywiscie 3 strzaly starczy
ale 5000j podzielic na trzy albo na dwa np.2500j 2 razy w tygodniu tak wychodzi najlepiej
Nic nie rozumiem z Twojej wypowiedzi...
Napisano Ponad rok temu
przykladowo
w poniedzialek 2500j a reszte amp schowa do loduwki i wykozysta pozostalosc w czwertek zeby 1amp hcg podzielil na 2 razy wtedy nie ma takich wachan w organizmie
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
hcg wali sie 1 amp w całości co 3 dni
Popieram. Na jakiego chuja jedna z najbardziej szanowanych firma na świecie ORGANON produkowałaby HCG o steżeniu 5000jm? Aby sobie wkladac połowe do lodówki
Spoko można walić 2500 i 5000 co 3dni.
Laska dla Twojej informacji :
Po rozpuszczeniu liofilizatu zaczyna się praktycznie odrazu rozpad Dlatego też zapis producenta na ulotce brzmi "Roztwór powinien być natychmiast zużyty w całości."
Tak wiec drugą połowe która wyjmujesz z lodówki po 3dniach mozesz poprostu wyjebać, szkoda dupy
Hehe ale to z innej beczki... gdzieś znalazlem na innym forum wypowiedz Boga dopingu JunioraWBxxx ze mozna walic np 150mg Omnadrenu co 3dni dla utrzymania stezenia heheh kurwa jak On to oblicza? A jak wciagnie calego propa z omki za piewszym razem heheheh moze tez dzieli stezenia kazdego z testosteronów z omnadrenu hehe
Napisano Ponad rok temu
co???? no nie teraz to pierwszy raz takie cos slysze to po co amp hcg trzyma sie w lodowce nigdy nie stosowalem hcg co 3 dni i chyba nikt tak nie stosuje z tego co mi wiadomohcg wali sie 1 amp w całości co 3 dni
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
co???? no nie teraz to pierwszy raz takie cos slysze to po co amp hcg trzyma sie w lodowce nigdy nie stosowalem hcg co 3 dni i chyba nikt tak nie stosuje z tego co mi wiadomo
HCG zamkniety trzymaja ludzie w lodówce bo mają problemy z czytaniem lub usłyszeli na ulicy! Zaraz panika bo w domu maja +90C.
Przechowywac w temperaturze od 2C do 15C !
Ja mam w piwnicy bo jest ciemno i moze sobie pospać
Laska czytaj dokladnie jezeli rozrobisz np ampulke Pregnylu i wezmiesz połowe a druga odstawisz do lodówki to rozpuszczalnik wjebie Tobie HCG w krotkim czasie!
W innym razie byłby gotowiec w jednej ampulce. To samo tyczy sie HGH z cieławieka.
HCG = Okres aktywnego półtrwania 64godz czyli 2,6 dnia
Na ulotce od Pregnylu z Organonu piszą dawkować 2-3 w tyg chyba też sie nie znają. 7/2=3.5 7/3=2.33 jebana matematyka.
Sam napisałes ze ma wziąśc jedna ampułke w poniedziałek a druga w czwartek. Ile to wychodzi dni
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
popieram hcg co 3dni po ampolce przechowywac w miejscu niedostepnym dla dzieciHCG zamkniety trzymaja ludzie w lodówce bo mają problemy z czytaniem lub usłyszeli na ulicy! Zaraz panika bo w domu maja +90C.
Przechowywac w temperaturze od 2C do 15C !
Ja mam w piwnicy bo jest ciemno i moze sobie pospać
Laska czytaj dokladnie jezeli rozrobisz np ampulke Pregnylu i wezmiesz połowe a druga odstawisz do lodówki to rozpuszczalnik wjebie Tobie HCG w krotkim czasie!
W innym razie byłby gotowiec w jednej ampulce. To samo tyczy sie HGH z cieławieka.
HCG = Okres aktywnego półtrwania 64godz czyli 2,6 dnia
Na ulotce od Pregnylu z Organonu piszą dawkować 2-3 w tyg chyba też sie nie znają. 7/2=3.5 7/3=2.33 jebana matematyka.
Sam napisałes ze ma wziąśc jedna ampułke w poniedziałek a druga w czwartek. Ile to wychodzi dni
Napisano Ponad rok temu
i tak sie walipopieram hcg co 3dni po ampolce przechowywac w miejscu niedostepnym dla dzieci
Napisano Ponad rok temu
i tak sie wali
OKi chłopaki zamykamy temat bo zaraz zrobi sie z tego spam - project.
Każdy wali według uznania
PS DOBRZE ZE WRÓCIŁ KOKSIK - POZDRO
Napisano Ponad rok temu
Nieprawidłowe stosowanie Gonadotropiny łożyskowej może być dosyć szkodliwe. Wysoki poziom testosteronu wywołany właśnie przez HCG może powodować blokowanie prawidłowego funkcjonowania podwzgórza, dokładnie tak samo jak testosteron iniekcyjny. Ponadto wystąpić może zwiększony poziom estrogenów w wyniku stymulacji aktywności aromatazy w komórkach Leydinga. HCG zwiększa aktywność iAMP (regulator aktywności komórkowej), dlatego zdolność jąder do aromatyzowania androgenów pod wpływem HCG zwiększa się nawet kilkukrotnie.
HCG nie produkuja tylko 5000j!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!