Opakowanie : 4/5 (za brak instr. w j.polskim)
Saszetka, bardzo fajna ponieważ można ją z powrotem zamknąć więc jeśli ktoś ma zamiar stosować pół porcji nie ma problemu z zamknięciem i otwarciem. Etykieta na saszetce tylko w języku angielskim
Smak i Rozpuszczalność: 5/5
Smak oraz rozpuszczalność idealna, nie jest ohydny jak HP smakuje bardzo dobrze równie dobrze się rozpuszcza nie ma żadnych grudek itp. itd
Pompa: 3/5 (bywało lepiej)
Szczerze mówiąc na tym etapie jestem troszkę zawiedziony ponieważ brałem lepsze pompery np. Nox Pump czy White Flood jednak nie jest tragicznie
Skupienie i Energia: 5/5
Tutaj mega plus i ogromne zaskoczenie skupienie na treningu niesamowite, energia aż mnie rozpierała nie mogłem usiedzieć na miejscu musiałem ćwiczyć przerwy jakby trwały krócej czas leciał jakby szybciej Po jakimś lekki zjazd(nie aż taki jak po Nox'ie) ale po chwili wszystko wróciło do normy. Nie miałem podniesionego ciśnienia (bynajmniej nie zaobserwowałem)
Cena : ok. 180zł /50 porcji = 3,6zł/porcję
Wydaje się trochę dużo ale w porównaniu (znowu Nox ) do innych nie wychodzi wcale tak drogo.
Ocena końcowa 5/5
Jak dla mnie wrażenie jak najbardziej pozytywne. Na pewno zakupię pełną puchę tego produktu. Mogę z czystym sumieniem polecić osobom którym zależy bardziej na skupieniu i energii na treningu aniżeli na pompie bo ta może was lekko rozczarować
Użytkownik MaTricks edytował ten post Ponad rok temu