Chciałbym się zapisac do szkoły sztuk walki ale niemoge znaleś żądnej blisko mnie prosze o padanie szkół blisko Gdowa z góry thx:P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Mateusz Pawlak 
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
 .
 .Ja na twoim miejscu wybrał bym Kick Boxing , Teakwondo - jak chcesz , sam chodzilem rok na to i tak srednio polecam , ale dla kogos kto chce bardzo dobrze operować nogami to prosze bardzo
 .
 .Chcesz zacząć od parteru idź na BJJ , tam nauczą Cie Graplingu , i podstaw w parterze .
No poszperaj troche w googlach na temat szkołek , znajdziesz jakomś , daj tutaj znac to Ci ludzie powiedzą czy warto czy nie

Napisano Ponad rok temu
 moge Ci Aikido polecić
 moge Ci Aikido polecić

Podobno jak byłem mały wpadłem do kociołka z Metanabolem
Napisano Ponad rok temu

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Mutsuko Minegishi shihan w czasie tournee po Warszawie | AIKIDO | 
 |   
 | ||
| pytanko z cyklu: co sie stanie gdy...?? | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Plan treningowy :) Proszę o pomoc ;p | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Obóz letni GOLD TEAM (1-7 oraz 7-13 sierpnia 2011) | BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO | 
 |   
 | ||
| Grupki osiedlowe + dewastacja mienia - co robic. | Samoobrona | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Kształtowanie kondycji i wydolności Kształtowanie kondycji i wydolności- Ponad rok temu 
- 
			 Krav Maga warszawa Krav Maga warszawa- Ponad rok temu 
- 
			 Tomasz Adamek vs Witalij Kliczko (Cała Walka) Tomasz Adamek vs Witalij Kliczko (Cała Walka)EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Krzysztof Włodarczyk vs Francisco Palacios 22.09.2012 CAŁA WALKA HD 720p Krzysztof Włodarczyk vs Francisco Palacios 22.09.2012 CAŁA WALKA HD 720pEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Pokaz Karate CHKKK Pokaz Karate CHKKK- Ponad rok temu 
- 
			 Mariusz Pudzianowski vs Christos Piliafas - KSW 20 HD - PEŁNA WALKA Mariusz Pudzianowski vs Christos Piliafas - KSW 20 HD - PEŁNA WALKAEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 JAN BŁACHOWICZ przed KSW 20 - Nastula Club, Warszawa 6.09.2012 r. JAN BŁACHOWICZ przed KSW 20 - Nastula Club, Warszawa 6.09.2012 r.EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 JUREK WROŃSKI o swojej karierze sportowej i muzycznej - Plac Zbawiciela, Warszawa 6.09.2012 r. JUREK WROŃSKI o swojej karierze sportowej i muzycznej - Plac Zbawiciela, Warszawa 6.09.2012 r.EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 MARTIN LEWANDOWSKI o przyszłości Mameda Khalidova - Warszawa 6.09.2012 r. MARTIN LEWANDOWSKI o przyszłości Mameda Khalidova - Warszawa 6.09.2012 r.EXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Face to face: Witalij Kliczko vs Manuel Charr Face to face: Witalij Kliczko vs Manuel CharrEXPERTO - Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu