![=>](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/arrow.gif)
Sprzedawca sklepu z suplementami doradził mi owy produkt pytając go czy jest bezpieczny odpowiedział TAK OWSZEM a ja znalazłem troszeczkę sprzeczne zdanie na temat tego produktu a mianowicie :
Gwoli scislosci jednak podam liste skutkow ubocznych ktore powoduje polaczenie Efedryny,kofeiny i aspiryny w 1 srodek :
- SERCOWE : arytmia komorowa, dławica piersiowa, zawał serca, zapalenie mięśnia piersiowego
- NEUROLOGICZNE : zawał, krwowotki mózgu, zapalenie naczyń mózgu, udar niedokrwienny
- PSYCHICZNE : uzależnienie, drgawki, bóle głowy, mroczki przed oczami, ślepota, bezsenność, podniecenie, przygnębienie, zaburzenia orientacji, awanturniczość, paranoja, omamy, brak łaknienia
- GINEKOLOGICZNE I POŁOŻNICZE - odklejenie łożyska, samoistne poronienia, wrodzone zniekształcenia płodu, stany toksyczne płodu oraz zatrucie dziecka kokainą wydalaną z mlekiem matki
- INNE ZABURZENIA : oddechowe, porażenie ośrodka oddechowego, toksyczne uszkodzenie wątroby, zaburzenia seksualne, niedokrwienie żołądkowo-jelitowe, zanik powonienia, martwica śluzówki nosa
Więc nie wiem co robić brać sie za to czy lepiej nie?