Brakuje FAQ (all in one)
Napisano Ponad rok temu
Jestem dość świeżym użytkownikiem forum. Dzięki temu mogę się podzielić tym co na początku przygody z tym forum trochę razi. Ci, którzy są tutaj dłużej to są przyzwyczajeni i wiedzą co gdzie jest.
A co jeśli przychodzi totalny laik? Nie wie co robić, nic mu się nie rzuca w oczy i zaczyna pisać posty bez sensu, a mógłby znaleźć info bez pisania nowego tematu.
Dlatego może pomyślicie nad tym by zrobić w menu górnym taką opcję FAQ (Forum | Użytkownicy | Kalendarz | Shoubox | FAQ) na kolor czerwony.
Po kliknięciu w tę opcję menu, przekierowywało by do tematu, gdzie jest spis treści zawierający wszystkie tematy ważne, podpięte z każdego działu + może jakieś info od czego zacząć. Czy najpierw od treningu, diety czy suplementów itd.
Teraz mimo, że są podpięty tematy w poszczególnych kategoriach nadal panuje tam lekki nieład. Mi jako początkowemu użytkownikowi ciężko się było odnaleźć.
Co Wy na to?
Guest_tmnt_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Alliance w Nowym Tomyslu | BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO | 
 |   
 | ||
| Ulubione kawały | Humor | 
 |   
 | ||
| TREC Testosterone BoosterExtreme Men's Formula | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | ||
| Football Europa League Steaua - Liverpool - Reina's BIG Mistake | Sporty drużynowe | 
 |   
 | ||
| Kreatyna - FAQ | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Obrażanie i Wulgaryzmy na forum Obrażanie i Wulgaryzmy na forum- Ponad rok temu 
- 
			 Koszulki Forum Koszulki Forum- Ponad rok temu 
- 
			 Dodawanie zdjec do postów Dodawanie zdjec do postów- Ponad rok temu 
- 
			 Łączenie odpowiedzi z automatu Łączenie odpowiedzi z automatuGrammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 Konkurs ? Konkurs ?- Ponad rok temu 
- 
			 Wypowiedzi na forum-precz z chamstwem. Wypowiedzi na forum-precz z chamstwem.konto usunięte - Ponad rok temu 
- 
			 Kategorie Kategorie- Ponad rok temu 
- 
			 Zmiana wyglądu strony Zmiana wyglądu strony- Ponad rok temu 
- 
			 nie moge zaladowac zdjecia nie moge zaladowac zdjecia- Ponad rok temu 
- 
			 reklama na forum reklama na forum- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu