iMAC G5
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1.Po ki h... ty podajesz ceny w funtach???
2.Według mnie na spoko podzie pamięć ddr lub ddr 2 od zwyklego kompa.Zresztą pożycz od kogoś ram od zwyklego pc to sobie wszystko oblukasz co i jak.
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Czy standardowa z PC pójdzie? nie wiem. Jak podasz mi jaka tam jest płyta główna to możliwe że Ci odpowiem
Napisano Ponad rok temu
Mam małe pytanie!!!
1.Po ki h... ty podajesz ceny w funtach???
2.Według mnie na spoko podzie pamięć ddr lub ddr 2 od zwyklego kompa.Zresztą pożycz od kogoś ram od zwyklego pc to sobie wszystko oblukasz co i jak.
1. Dlaczego podaje cene w funtach... poniewaz jest do waluta w kraju w ktorym mieszkam od pieciu lat ale moge Tobie podac w USD/EURO.
2. iMAC chodzi na DDR i nie mam znajomych ktorzy by jeszcze bawili sie na takich pamieciach (DDR) tu jestesmy minimalne do przodu z technologia w stacjonarnym PC mam Geil 4096Mb (4x1024) DDR2 1066 Quad Chan - Black Dragon.
Ale temat juz jest obstukany iMAC musi miec pamieci DDR LOW DENSITY !
Napisano Ponad rok temu
Z tego co kojarze to tej pamięci nie da sie wyjąć więc o wymianie rzaczej nie mam mowy możesz ewentualnie dokupić 1 kość.
Czy standardowa z PC pójdzie? nie wiem. Jak podasz mi jaka tam jest płyta główna to możliwe że Ci odpowiem
Siema, pamieci mozna bardzo latwo wymienic tak samo jak w PC ! Umieszczone sa w normalnych slotach DDR. Standardowe pamieci moga byc nie rozpoznawane przez system błędne rozpoznawanie CL, CAS i RAS i prowadzic do zawieszenia systemu musza byc LOW DENSITY. Spoko juz zakupione - dzieki za odpowiedz!
Napisano Ponad rok temu
Fajny sprzęcik ale powiem Ci szczerze lepiej by wyglądał na moim biurku
Experto, forum smiga juz nawet na Apple Computer ! Jestesmy WIELCY !!
Napisano Ponad rok temu
A ja nie wiem co to jestExperto, forum smiga juz nawet na Apple Computer ! Jestesmy WIELCY !!
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
A ja nie wiem co to jest
No iMAC G5 to produkt APPLE
Napisano Ponad rok temu
No może tam technika jest na wyższym poziomie.
Mój braciak zakupił se ps3 w irlandi bo niemógł sie doczekać premiery w polsce i tera tylko w gta 4 pocina ,a ja sie mecze na moim sempronie (256mb ram 1407mhz"po podkręceniu 1900 mhz")
Napisano Ponad rok temu
Wiesz większa mobilność (monopol windowsa)
Napisano Ponad rok temu
Sry ,żę dubluje ,ale mogłeś sobie maca zakupić z procem intela ,a nie g5.
Wiesz większa mobilność (monopol windowsa)
Wiem o czym piszesz Dual Core, 2GB, 20 inch itd. Ale ten iMAC jest dla mojej zonki ktora bawi sie tylko netem i wordem wiec mysle ze zaoszczedzilem prawie 500 funtow na moje ..... hehehe Pozdro
PS Moze technika jest na tym samym poziomie co w PL ale zarobki sa inne ! Wiec nikt juz nie szuka kompa ponizej standardu Dual Core, 2GB DDR2, 500GB HDD, GF 8800GT itd