problem z cyklem
Napisano Ponad rok temu
1-10deka 250mg ew
1-12susta 300mg e4d
1-5metka 30mg ed
i tutaj mam dziwne pytanie, nie wiem czemu zaczelo mnie to meczyc, bo nikgdy z tym porblemu nie mailem, a teraz postanowilem rozpisac sobie dzienw dzien kiedy shoot..
majac 10ml deki 1ml -250mg na 10tyg niby wychodzi 10shotow.. ale:
shoty: 5marca, 12marca, 19marca, 26marca, 2kwie, 9kwie, 16kwie, 23kwie, 30kwie i 7maj tak wychodzi ze jest to 10tyg nie?
ale po dodaniu do 5marca 70dni=10tyg wychodzi 14maj... wiec jednak 11shotow musze zrobic nie? taka dziwna rozkmina, zawsze walilem i bylo ok, a teraz dziwnie sie wkrecilemw to;/
a susta 22shoty wychodzi ze koncze 28maja czysli styka tak nie?
napiszcie mi jak to wychodzi z ta deka czy ma byc 11 shotow czy 10skoro 1co tydzien? bo mam dziwna wikse w glowie nie wiem czemu;/
Napisano Ponad rok temu
12 tygodni = 84 dni / 4 = 21 ml susty - 21 strzałów
5 tygodni = 35 dni x 3 tabs dziennie = 105 tabs mety
i po problemie , nie licz po dniach bo sie pogubisz
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wczoraj zaczalem deka z susta wjechala;) a bez problemu jedna strzykawka moge nabrac i deke i suste nie? a pozniej widomo ze zmieniam na mniejsza do bicia;)
micek zgadza sie tak z tym biciem shotow, bo teraz mi wyjdzie ze skoncze deke 7maja a suste 24maja ..za duza roznica nie ebdzie? nie lepiej jakby wjechalo 14maj deka i 28maj susta, i ost strzal susty rowne 2tyg po dece;) i wtedy odblok hcg1250 iu co4dni przez 2-3tyg, a po3tyg od susty clom:)150, 100,50,50....
sstyknie tak?;>
i pytanie diete mam, w pon jade po bialko, jakie kupic? mysle o myofusion gaspariego, ale kurde wiara odradza bo mowi ze roznie z tymi amerykanskimi bywa i lepiej zwykle wpc z uns kupic?! doradzcie cos;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Posiłek : 100g masówki + kostka twarogu chudego ( mix w blenderze z wodą (0,5 litra, lub mleka) / lub 100g masówki + 5 jajek ( z 2 żółtkami) reszta w kosz. + witaminy
2. 100g chleba razowego + 150g szynki (polędwicy sopockiej) + 50g sera żółtego, + warzywa (kanapki) + 50g białka (odżywka)
3. 100g chleba razowego + 150g szynki (polędwicy sopockiej) + 50g sera żółtego, + warzywa (kanapki) + 50g białka (odżywka)
4. 50g ryżu + 250g piersi z kurczaka + 5g oleju z oliwek (zamiast kurczaka ryba 300g lub 250g wołowina
5. TRENING !!!
6. 100g ryżu + 250g piersi z kurczaka + 5g oleju z oliwek
7. Puszka tuńczyka ( tuńczyk z wody) lub cała kostka twarogu chudego./ 4 jajka ( 2 żółtka)
jakie byscie dokupili bialko do tej diety, tak zeby bylo dobre a tez nie bylo sensu preplacac za jakies super
Napisano Ponad rok temu