mam problem z białym serem czy tam twarogiem czy wiejskim przed spaniem.
nie jestem w stanie go przełknąć

można z nim coś zrobić? tzn dodać cukru czy jakieś inne pierdoły?
czy to wgl zmieni jego "właściwości"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Pytanie do przedstawicieli Wing Tsun |
KUNG-FU/WUSHU |
|
![]()
|
||
Mam pytanie |
Rozmowy nie na temat |
|
![]()
|
||
Brzuchy Tajbokserow |
MUAY THAI, BOKS, KICKBOXING, K-1 | Guest_budo_asdf_* |
|
![]()
|
|
[Łódź] Berserker's Team - nowa grupa początkująca |
BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO |
|
![]()
|
||
Progresja i regresja ciężaru w seriach |
Trening dla średniozaawansowanych |
|
![]()
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu