[Metanabol]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak mozna dostac walek ug no normalnie widze elemntarne bledy w wiedzy ale ok heh alpha tez czasem miala i pmp tez zreszta o suscie z pmp juz byla mowa jesli ktos mowi ze nie podrabia sie ug to nie ma pojecia o czym mowi
Napisano Ponad rok temu
po prostu jak ktos ma duze doswiadczenie to wie ocb nie z tego tylko co na necie wyczytaja opinie
Napisano Ponad rok temu
Podziel się tym swoim dużym doświadczeniem . Chętnie sie dokształce od takiego guru , np w sprawie nie opłacalności stosowania HGH , wkońcu brałeś go 5 razy . 5x minimum 6 miesięcy daje nam to minimum 2.5 roku na hormonie , to coś mizernie go wykorzystałeś , fakt . Chyba że brałeś 14 tygodni to sie nie dziwie
Ostatni raz to wałowany towar to miałem w rękach może ze 3-4 lata temu , od tamtej pory jakoś nie mam nigdy z niczym problemu . Ale jak ktoś nie wystawia nosa poza minimalne progi cenowe i jakieś firmy lane po piwnicach albo stodołach to już nie mój problem że trafiają się przypadki " wałowanego UG " . Prawda jest taka że każde UG jak wchodzi w rynek puszcza dobre rzeczy , jak sie przyjmie to leci lipa bo trzeba odrobić koszta , taka cała prawda . Później to już loteria .
Czemu nikt nie płacze na Alphe ? Jest pare dobrych lat i nadal trzyma fason . Teraz na PL weszło Shree - widziałeś go chociaż kiedyś oprócz na moich zdjęciach ? Czy tylko walisz Atomica i PMP ? . Towar w ampułkach , nie boli , wchodzi gładko i działa jak trzeba . Już zaczynają się marudzenia na Malay , na Bałkana - kiedyś renomowane pierwszoligowe laby , bo zaczynają puszczać syf bo koszta są najważniejsze .
Prawda jest taka że ludzie kumaci mający jakąś wiedze : walą rzeczy apteczne i weterynaryjne , sami gotują , albo walą dobre firmy a nie pier**** się w jakieś Atomiki , PMP albo inne szmelce do których skalpel powinien być dodawany gratis , do cięcia dupy .
W/w metanabol z Euromedu - na tą chwile jest ok , działa super . Ale czy on za pół roku nadal będzie działał jak trzeba tego nie wie nikt , najprawdopodobniej tak nie będzie a jego miejsce zastąpi kolejny dobrze dzialajacy.
Więc micek , ludzie z doświadczeniem którzy wiedzą ocb - idą w temacie i wiedzą co działa i co brać aby było dobrze a nie łapią się pimpu forumowego bo pare osób z avatarem z wielkimi bicepsami napisze że pmp jest super , ale to że mają go pół stodoły do sprzedania to już nie jest ważne .
W/w Euromed jest wg mnie w 100% lepszy od przykładowo ostro kiedyś pimpowanego Malay Tigera a przy okazji dużo tańszy , ale większość nadal go nie kupi bo jest w słoiczku i ma brzydkie różowe tabsy , a Malay jest piękny w blisterku i ma nawet wytłoczenia na tabsach więc jak może nie działać jak to orginał , gimabza nadal będzie kupowała i interes się kreci
Napisano Ponad rok temu
hgh po pierwsze to minimum bralem 9 miechow do tego insa i testy i wiele innch saa t3 przy hgh bardzo fajna sprawa zresztaa i na masie t3 robi robote dobrze
Napisano Ponad rok temu
Od pewnego czasu nie jestem w temacie wiec wole zapytac jaka metka warta uwagi? A widze ze troche ich jest wymienione hehe.
Napisano Ponad rok temu
ok dzieki zorientuje sie co moge dostac
Pisane tez bylo ze chyba fox tez jest ok?
Użytkownik kodzak0 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zorientuj sie co masz , a wybierzemy . W tym momencie Alpha trzyma chyba najwyższą klase , z tańszych Euromed . Niebawem wejdzie metka ze Shree to będzie można brać z zamkniętymi oczami .
Napisano Ponad rok temu
hmm wlasnie kumpel mi napisal ze szamie malaya i twierdzi ze jest ok
Napisano Ponad rok temu
ja po malayu zygałem mi nie podeszła ale to moja opinie inni koledzy byli zadowoleni jak cos szamaj
Napisano Ponad rok temu
nie no poczekam na info co dostepne i dopiero wtedy cos pedejme. To nie cukierki wiec trzeba wybrac z glowa
Edit:
dostepne androxen, malay, genesis, alpha pharma, euromed, bioniche i biosira
Napisano Ponad rok temu
alpha euromed genesis ktora chcesz rybkaa
Napisano Ponad rok temu
To chyba sie skusze na euromeda bo najbardziej ekonomicznie wychodzi skoro dzial tak samo to po co przeplacac jak zakupie to wkleje foteczki
i zapewne 7tyg minimum? i niestety cos bedzie trzeba podac na aromatyzacje bo podatny jestem provi?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ranking / Zestawienie Środków Dopingujących i tych stosowanych w BB
- Ponad rok temu
-
Rankingi Saa
- Ponad rok temu
-
Porszę o rozpiskę i kilka rad odnośnie cyklu