[Metanabol]
Napisano Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
w razie jakichkolwiek pytan pisz pw. zawsze odp
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Blue edytował ten post Ponad rok temu
Masz sprawe ? Pisz :
GG : 40323873
Napisano Ponad rok temu
wiec Blue czy tam ktos jeszce moze miec troche racji.
mety tab nie jadlem, wiec nie podpowiem.
moze z tury foxa przeskocze na biosire ale jakos stracilem osobiscie zaufanie do tej firmy.
Użytkownik artist edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co powiecie na temat metki z Phenom Pharmacy?
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Ziomek żarł z Phenoma u mnie na osiedlu i lipa, zero działania (diete maj konkretną i przy wadze 100kg szamał prawie 60mg dziennie) tak że jeżeli ci to pomoże to ok ale poszperaj jeszcze opinii w necie lub czekaj na innych zdanie.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Ziomek żarł z Phenoma u mnie na osiedlu i lipa, zero działania (diete maj konkretną i przy wadze 100kg szamał prawie 60mg dziennie) tak że jeżeli ci to pomoże to ok ale poszperaj jeszcze opinii w necie lub czekaj na innych zdanie.
Poszperałem, poczytałem i opinie są różne. Od skrajnie negatywnych do pozytywnych. W sumie, szału nie ma - jajec nie urywa. Z tym że opinie dotyczą głównie tej metki w różowym op. i rózowych tabsów. Moja jest zielona. Kolo z siłki zarzekał się że daje radę. No cóż zobaczymy.
Może ktoś jeszcze coś doda.
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie opinie są różne jednak ja bym zrezygnował z produktu który ma pół na pół negatywy pozytywy choc internet to internet najwazniejsze sa opinie ziomków z twojego otoczenia bo to masz pewne ( w necie mozna napisać wszystko )
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie opinie są różne jednak ja bym zrezygnował z produktu który ma pół na pół negatywy pozytywy choc internet to internet najwazniejsze sa opinie ziomków z twojego otoczenia bo to masz pewne ( w necie mozna napisać wszystko )
Tak jak mówisz, net rządzi się swoimi prawami. No cóż jednak spróbuję. Kolo jest zaufany więc lipy by nie wciskał.
Połączę z teściem enant "Androne 250" zakupionym w Afganie w aptece i zobaczymy co z tego wyjdzie. Na odblok Clostilgebyt 30tab/50mg i Pregnyl 10 000 I.U.
Planuję pociągnąć meta1-7 ED 40mg, testo 1-14 E4D 250mg
Wcześniejsze cykle:
meta-testo
meta-deka-testo
meta-testo-stanazolol
ostatni około 2 lata temu.
Co sądzisz?
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Wg mnie meta za długo szkoda wątroby daj ja 5 tyg
Pozdro
Wiesz zdecydowałem się na 7 tyg ze względu na opinie o jej działaniu. Zobaczymy jak kopie i jeśli będzie ok to zjadę do 5-6 tyg.
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
meta 6 tyg wtedy budujesz miecho heparegen wal ja jade 7 razy w roku orale i w tym 3 np antek i mam cala watrobe profilaktyka podstawa jest tu
Napisano Ponad rok temu
Ok zapodam Hepargen.
Jak dotąd jako osłonkę biorę esseliv forte.
Napisano Ponad rok temu
esseliv nie za dobre heparegen tak smialo i napewno pomoze
Napisano Ponad rok temu
meta egzogen pharma
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak można dostać wałek UG ? To tak jakby ktoś np chciał podbrabiać PMP . Rozumiem żeby podrabiać produkty apteczne ale nie UG .
Meta jest toksyczna dla watroby , może doszła wóda albo inne uzywki i flaki padły .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ranking / Zestawienie Środków Dopingujących i tych stosowanych w BB
- Ponad rok temu
-
Rankingi Saa
- Ponad rok temu
-
Porszę o rozpiskę i kilka rad odnośnie cyklu
- Ponad rok temu