Moje fotki
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
A napisz nam jeszcze ile ćwiczysz/jaki posiadasz staż ???
Napisano Ponad rok temu
Staż 16 lat.Co najważniejsze masa jest czyli jest dobrze i oby tak dalej...
A napisz nam jeszcze ile ćwiczysz/jaki posiadasz staż ???
Napisano Ponad rok temu
no nieźle w tym wieku tak wyglądać...Staż 16 lat.
napisz swoje osiągnięcia
trening czyni mistrza!!!
Napisano Ponad rok temu
staz to nie oznacza ile ma latno nieźle w tym wieku tak wyglądać...
napisz swoje osiągnięcia
jak po tylu latach cwiczen tak wygladasz to cos slabo powinienes pracowac nad rzezba
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Czy uważasz, że człowiek rozwija się cały czas ? To jesteś w błędzie. Dochodzisz do pewnego momentu w rozwoju ciała i koniec. Dalszy wzrost zapewnił by "koks", jednak tego nie brałem. Głupotą jest stwierdzenie, że im dłużej ćwiczysz tym jesteś większy. Jest tak na początku, później każdy kilogram to "syzyfowa praca".staz to nie oznacza ile ma lat
jak po tylu latach cwiczen tak wygladasz to cos slabo powinienes pracowac nad rzezba
Grzesiek.
Napisano Ponad rok temu
chlopie jezeli bys cwiczyl 16 lat z dobrym treningiem i dieta to napewnoi tak bys nie wygladal jasne ze czlowiek przestaje rosnac w pewnym okrecie ale jak mowisz ze cwiczysz tyle lat to powinienes miec lepiej rozwiniete miesnie klate to ty powinienes miec juz jak pamela anderson a ty masz tylko dobra maseCzy uważasz, że człowiek rozwija się cały czas ? To jesteś w błędzie. Dochodzisz do pewnego momentu w rozwoju ciała i koniec. Dalszy wzrost zapewnił by "koks", jednak tego nie brałem. Głupotą jest stwierdzenie, że im dłużej ćwiczysz tym jesteś większy. Jest tak na początku, później każdy kilogram to "syzyfowa praca".
Grzesiek.
ktora powinienes przeksztalcic w zajebista rzezbe
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Powiem też, że 5-7 lat temu wyglądałem "o niebo lepiej", jak słusznie zauważyłeś teraz brakuje mi rzeźby. Trening siłowy traktuję jako "sposób na życie" i powiem szczerze, że nie mógł bym bez niego normalnie funkcjonować.
Pozdrawiam.
Grzesiek.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale teraz na serio to sympatycznych masz kolegów jaki ma staż ten twój kolega ? bo widzę że nieźle rozbudowany
Napisano Ponad rok temu
Jaką miałeś wagę startową? Jakim hesteś typem budowy ciała? W jakim wieku zacząłeś ćwiczyć? Jakie brałeś suple/odżywki?
Dobra na tyle pytań narazie. PS. imo zajebiście wyglądasz, troche podredukować i będzie doskonale już.
Napisano Ponad rok temu
Zacząłem ćwiczyć w wieku 20 lat. Wcześniej 2-3 lata ćwiczyłem w domu.Mam pare pytań:
Jaką miałeś wagę startową? Jakim hesteś typem budowy ciała? W jakim wieku zacząłeś ćwiczyć? Jakie brałeś suple/odżywki?
Dobra na tyle pytań narazie. PS. imo zajebiście wyglądasz, troche podredukować i będzie doskonale już.
Na początku ważyłem 67-68 kg przy wzroście 176-177 cm.
Teraz ważę około 97 kg. Najwięcej ważyłem 108 kg.
Grzesiek.
Napisano Ponad rok temu
Staż około 10 lat.Niech zgadnę Pruszków ?
ale teraz na serio to sympatycznych masz kolegów jaki ma staż ten twój kolega ? bo widzę że nieźle rozbudowany
Napisano Ponad rok temu
sory zapędziłem się niecostaz to nie oznacza ile ma lat
coś mi do głowy szczeliło że gość ma 16 lat, a to jest staż wiadome...
w takim razie moógłby nieco lepiej być rozbudowany po tak znacznym okresie treningowym
trening czyni mistrza!!!
Napisano Ponad rok temu
Poćwicz tyle co ja "na sucho" to sprawdzisz, czy będziesz wyglądał lepiej.sory zapędziłem się nieco
coś mi do głowy szczeliło że gość ma 16 lat, a to jest staż wiadome...
w takim razie moógłby nieco lepiej być rozbudowany po tak znacznym okresie treningowym
Napisano Ponad rok temu
ja ci nie mówie że źle wyglądasz spoko jak doszedłeś do tego na suchoPoćwicz tyle co ja "na sucho" to sprawdzisz, czy będziesz wyglądał lepiej.
jak na razie po 10 miechach zrobiłem z 40 na 100 w wyciskaniu na klacie, więc wszystko przede mną...
trening czyni mistrza!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Brałem suplementy i odżywki ale to przecież też na sucho.Grzesiek miałeś jakieś cykle na suplach czy całkowicie na sucho jedziesz od początku?