do szkoły/pracy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurczaka tylko kilkarazy udało się ale nie dawałem rady zjadać w ciągu jednej przerwy i wychodziło tak że jadłem go 3 razy z 45 przerwami -,-
Napisano Ponad rok temu
a jak musze sobie zrobic jakis posilek na szybko, biore twarog poltlusty i wrzucam maly jogurt taki jak lubie i mieszam widelcem i zabieram ze soba
naprawde da rade zjesc
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik kuba1000 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiadomo że najlepiej by było jak byś brał pudełka z żarcia pełnowartościowym : kura ,ryż,brokuły np
Napisano Ponad rok temu
ja zawsze w pracy
2zlozone kromki
pozniej znowu kolejne 2zlozone kromki
i tteraz na 2 godz przed treningiem najczesciej biore to co mam z obiadu:
czyli albo sos spagetti z duza iloscia miesa, albo potrawka z kurczaka i warzywami (ryz lub makaron)
nie mam w pracy miktofali i tu problem..........................
a tam problem, robie tak- makaron/ryz- wrzucam do zamykanego pudelka i zalewam go wrzatkiem!!!
lezy ok5 min, wylewam wode i jeszcze raz wrzatek
ryz/makaron jest naprawde cieply- i wrzutam w to sos/potrawke lub cos tam
mieszam i mam fajne koryto przed treningiem
(czasem wlasnie jak zjem obiad i do pracy nie mam co zabrac zawsze mam awaryjnie zestaw twarog+jogurt)
Napisano Ponad rok temu
mozna podlac zawsze keczupem itp. inwencji jest sporo..........................grunt to podgrzac ryz/makaron/kasze
ps.moj kolega kiedys wrzucil parowki do czajnika ale byla pozniej mala jazda w pracy :)hahahaha
Napisano Ponad rok temu
Np. podsmażamy kurczaka z cebulką na odrobinie oli. wcześniej gotujemy warzywa tak aby były delikatnie twarde(nie tracą na wartości) Blenderujemy , dodajemy do kurczaka do tego ryż i gotowe . Jest dużo kombinacji . Wiem może i mówi mi się to łatwo bo to moje wykształcenie ale dla chcącego nic trudnego
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
torebka ryżu ugotowana, sypiesz go na patelnię (tylko na chwilę, bez oleju itd, żeby się zrobił bardziej sypki), i dosypujesz coś z tego repertuaru: kukurydza, groszek, fasolka czerwona (wszystko z puszki), bądź coś innego do smaku. Na 100g ryżu dajesz pół takiej normalnej rozmiarowo puszki, i mieszasz. Na zimno jest całkiem niezłe, ma sporo dobrych węgli, i trochę białka (wprawdzie nie zwierzęcego, ale jak na danie do szkoły - jest git).
Nosiłem też płatki, plus mleko w termosie, ale na to trzeba mieć dłuższą przerwę, a ryż możesz jeść po trochu na każdej
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
DIETA REDUKCYJNA - do sprawdzenia
- Ponad rok temu
-
Jak ułożyć diete
- Ponad rok temu
-
Proszę o wypełnienie ankiety :)
- Ponad rok temu
-
Potrzebuje diety
- Ponad rok temu
-
Mleko-silownia-masa???
- Ponad rok temu
-
Masowka Prosze o ocene diety
- Ponad rok temu
-
Pomocy w dobraniu diety
- Ponad rok temu
-
Czym to zastąpić??
- Ponad rok temu
-
ANKIETA, uzupełnioną dołącz do pytania!
- Ponad rok temu
-
Dieta dla początkującego
- Ponad rok temu