Masówka
Napisano Ponad rok temu
Pij po siłowni i tam gdzie masz braki z żarcia .
Wróżką nie jestem więc nie wiem na ile ci starczy ;]
Bierzesz tam gdzie nie ma żarcia czyli dla ciebie to byś musiał jeść 6 porcj idziennie ahahaha
Weź się człowieku za porzadne żarcie a nie za proch bo i tak to nic nie da
Napisano Ponad rok temu
Jestem tu nowy i jeszcze nie bardzo sie orietuje w tym wszystkim ale powoli ogarne to jakos.
Mam na imie Jarek wiek 35 latek kilka przygód na silowni i teraz na nowo powrót, mój wzrozt 177 waga 88kg, wiec jak widzicie masa jakas
Teraz chcialbym to jakos wyrzezbic za pomocą ciezkiej pracy na siłowni i nie ukrywam za pomocą supli, wiec moje pytanie jet takie co byscie polecili na początek. A 5 mieciecy na siłowni
Napisano Ponad rok temu
Co do supli to podstawa to bcaa do tego mozna spalacz + omega 3 + wit + białko jak sa braki
O konkretach porozmawiamy jak podasz przedział cenowy
Napisano Ponad rok temu
Podstawa to dieta na redukcje + treing siłowy + aeroby
Co do supli to podstawa to bcaa do tego mozna spalacz + omega 3 + wit + białko jak sa braki
O konkretach porozmawiamy jak podasz przedział cenowy
Powiem tak jeszcze pocwicze na sucho, a jak bys mógł podac cos konkretnego godnego polecenia to poprosze po malutku sobie skomponuje, mysle ze nie ma co sie spieszyc
Użytkownik jaro113 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie bardzo ciekawią aminki fitmaxa bcaa stack[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]+ eaa do tego możesz dac na początek Thermoo speed olimpu ,na ostatni szlif można dać już jakaś wiekszą petarde
Do grudnia chcialbym jeszcze przybrac pare kilo moze sie uda dojechac do 91-92 kg, a juz od stycznia wziąsc sie konkretnie za wyeksponowanie tego co sie kryje wiec jak moge prosic o konkretną rozpiske co kiedy jakiej firmy brac i jak dlugo ile cykli zrobic byłbym bardzo wdzieczny. Co do kasy to jakos wydołam ale tez bez przesady.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym przez zime pomasował tak do marca a potem się wyciał z fatu .
Kretka + Bcaa + uzupełnienie diety by można jak takie sa (białko,gainer,węgle )
Napisano Ponad rok temu
Tak jeszcze dalej masa, ale czy nie za długo do marca, a czym pózniej tak jak to Ty napisałes wyciąc sie z fatu aby jakos wyglądac na lato nie jak taki wieprzek.Czyli jedziesz dalej mase ?
Ja bym przez zime pomasował tak do marca a potem się wyciał z fatu .
Kretka + Bcaa + uzupełnienie diety by można jak takie sa (białko,gainer,węgle )
Napisano Ponad rok temu
No tak wszystko sie zgadza, ale co dalej bo nie otrzymałem odpowiedzi jezeli mozesz to zrób jakąs rozpiske to zaczne kompletowac odzywki.No to rób masę z głową a nie jak taki tłucznik
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Już się pogłubiłem ... Chcesz suple na masę ? A diete wg masz już ?
Nie na mase,
Napisano Ponad rok temu
No tak, to na początek brac bcaa+eaa fitmaxa i Thermoo speed olimpu i to wszystko jezeli tak to jak długo to brac a kiedy ta wieksza petarda, tak serio to ja jestem zielony w tym temacie zawsze cwiczyłem na sucho wiec nie mam pojecia, sorki ale szukam porady,bo jak wydac kase to naprawde z głową i na cos ciekawego i dobrego.
Napisano Ponad rok temu
I zobaczysz jakie będą efekty . Skup się najpierw na tym cyklu a nie myśl już o następnym
Podstawa to dieta i trening
Napisano Ponad rok temu
jakie są najlepsze masówki dla ektomorfików bo już trochę tego miałem i mało daje prawie nic
pozdro szalony norciu
Napisano Ponad rok temu
trening jaki do tego bo miałem rożne i nie zawsze były dobre
Użytkownik norciu edytował ten post Ponad rok temu