Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na każdym treningu przekraczam granice moich możliwości.
Jeśli pomogłem daj +
Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Nie pisać na PW/Priv.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
+ dla ciebie
Napisano Ponad rok temu
Serek wiejski z miodem - Piątnica (150g) - 210 kcal Białko - 13g Weglowodany - 26,1g Tłuszcz-6g
2 Banany (2x 120g=240g) 180kcal Białko - 2,2g Weglowodany -48,5g Tłuszcz-2,2
piers z kurczaka 70g + 2 kromki chleba zytniego razowego(ok.60g) - 70 kcal+120kcal Białko-15+2,8 Weglowodany-<1+24 Tłuszcz-0+<1
razem ok.580kcal 23g białka ok.99-100g weglowodanow ok.9g tłuszcz
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witam! Zbliża się rok szkolny a ja mam taki problem ze nie wiem co ze soba brac do szkoly. Nie bede brac kurczaka z ryzem z wielu powodow nie bede tu wszystkich wymienial. Może ktos z was ma jakis pomysl na dobry bogaty w bialko i weglowodany posilek??? Moze jakis koktajl lub coś czego zjedzenie nie zajmie duzo czasu (mam bardzo krotkie przerwy) Prosze o pomoc i z gory dzieki
Zastanawiam się dla czego większość uczniów ma opory przed obiadami szkolnymi w pojemnikach ...
Czy to kwestia ''co sobie pomyślą itd''
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
a co myslicie o czyms takim w szkole?
Serek wiejski z miodem - Piątnica (150g) - 210 kcal Białko - 13g Weglowodany - 26,1g Tłuszcz-6g
2 Banany (2x 120g=240g) 180kcal Białko - 2,2g Weglowodany -48,5g Tłuszcz-2,2
piers z kurczaka 70g + 2 kromki chleba zytniego razowego(ok.60g) - 70 kcal+120kcal Białko-15+2,8 Weglowodany-<1+24 Tłuszcz-0+<1
razem ok.580kcal 23g białka ok.99-100g weglowodanow ok.9g tłuszcz
TO SĄ 3 POSIŁKI BO NIE ROZUMIEM CZY JEDEN ????????
-DWIE BUŁKI RAZOWE Z FILETEM ,SERKIEM ŻÓŁTYM ,WARZYWKIEM+JABŁKO
-JOG.NAT.330ML ,BANAN ,BUŁECZKA RAZOWA POSMAROWANA OLIWĄ Z FILETEM I WARZYWKIEM
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
do rady, ale serki wiejskie czy inne twarożki to lepiej podstawowa wersja bez żadnych ulepszaczy. W biedronie czy jakimś miesnym można kupić sznycle z indyka, wkładasz 2 sznycle do ciemnego chleba i masz, do tego zagryziesz bananem i posiłek gotowy
Po co mu jakaś kolejna mielonka jak może sam w własnym zakresie usmażyć przed wyjściem filecika ..
Napisano Ponad rok temu
to nie jest mielonka, tylko pokrojony w plastry indyk, 1 sznycelek akurat wchodzi miedzy 2 kromki chlebaPo co mu jakaś kolejna mielonka jak może sam w własnym zakresie usmażyć przed wyjściem filecika ..
Napisano Ponad rok temu
to nie jest mielonka, tylko pokrojony w plastry indyk, 1 sznycelek akurat wchodzi miedzy 2 kromki chleba
Hmm no jeżeli nie jest przetworzony to jak najbardziej ..
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
co jeść na śniadanie przed treningiem porannym
- Ponad rok temu
-
DIETA NA DOMOWE TRENINGI
- Ponad rok temu
-
Dieta do sprawdzenia