Napisano Ponad rok temu
Zaktualizowałem forum do najnowszej wersji, narazie nie ma praktycznie nic z wyglądu kulturystycznego... Z braku czasu niestety zajmę się tym dopiero jutro. Jeśli zajdziecie jakiś błąd to zgłaszajcie go w temacie.
Pozdrawiam
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Okey Ex na pewno będę pisałSiema
Zaktualizowałem forum do najnowszej wersji, narazie nie ma praktycznie nic z wyglądu kulturystycznego... Z braku czasu niestety zajmę się tym dopiero jutro. Jeśli zajdziecie jakiś błąd to zgłaszajcie go w temacie.
Pozdrawiam
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Nie zadzieraj ze mną, jestem bardziej walnięty niż 100% ludzi!
Nie zawsze sugeruj się moją wypowiedzią/zdaniem, sporo zasad i teorii mam w dupie.
Dziennik treningowy: Dziennik treningowy TC
StuProcentowy Mięsień, Tylko bajceps się liczy, Stejki !! Tylko stejki a nie jakieś kanapeczki,
I nie ma opierdalania się SIŁA !, Znasz lepszego ?- Ja nie znam. HERBATA W GRANULKACH CIE ROZJEBIE !
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie też nie mogę zmienić stylu. to było coś jakiś styl 3.2.2 czy jakośjest problem po zmianie wyglądu na ten drugi (już nie pamiętam nazwy) ale brak większości obrazków i funkcji w edycji profilu błędy od mysqla i nie ma możliwości powrotu do poprzedniego ;:// Exiu usuń ten felerny dodatkowy styl i ustaw jeszcze raz domyślnie dla wszystkich ten co masz jako główny, bo z tego drugiego nie da się nic zrobić ;(
No i w shoutboux nie mogę pisać.
Użytkownik cezaryyy edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jest problem po zmianie wyglądu na ten drugi (już nie pamiętam nazwy) ale brak większości obrazków i funkcji w edycji profilu błędy od mysqla i nie ma możliwości powrotu do poprzedniego ;:// Exiu usuń ten felerny dodatkowy styl i ustaw jeszcze raz domyślnie dla wszystkich ten co masz jako główny, bo z tego drugiego nie da się nic zrobić ;(
Nie wiem co to miał być za styl ale już go nie maDokladnie też nie mogę zmienić stylu. to było coś jakiś styl 3.2.2 czy jakoś
Wszystko wydaje się być okej z SB ale przyjże się jeszcze temu szczegółowo.No i w shoutboux nie mogę pisać.
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.