enan odblok co po?
Napisano Ponad rok temu
i po jaki czasie organizm po odbloku powinien dojsc do siebie zeby miec znowu przyrosty sucho czy na suplach
Napisano Ponad rok temu
skocznylem cykl na enanie 7 tyg mialo byc dluzej ale przerwalem nie chce sie w to bawic juz i mam takie pytanie czy to co zrobilem na tym cyklu spadnie mi jak np miesiac nie bede cwiczyc ??
i po jaki czasie organizm po odbloku powinien dojsc do siebie zeby miec znowu przyrosty sucho czy na suplach
facet rozwalasz mnie swoją wypowiedzią i podejściem do ćwiczeń oczywiście nie mówiąc o braniu koksów. To nie są żelki z biedronki... dziecko ,jesli sie za coś zabiera robi sie to z glową i konsekwencją. Spadki masz na bank.
Napisano Ponad rok temu
facet rozwalasz mnie swoją wypowiedzią i podejściem do ćwiczeń oczywiście nie mówiąc o braniu koksów. To nie są żelki z biedronki... dziecko ,jesli sie za coś zabiera robi sie to z glową i konsekwencją. Spadki masz na bank.
Święte słowa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to wiem ale chodzi mi oto po jakim czasie organiz dojedzie do siebie i bede mogl robic na sucho albo na suplach mase ??
Po ostatnim strzale Testosterone Enanthate, okres aktywnego półtrwania trwa 15 - 16 dni, już w tym czasie powinieneś pomyśleć o dobrym odbloku. Lepiej jednak 24 tabletki Clomidu zapodaj. Lepiej więcej niż za mało... Jak masz pieniądze to kup sobie odżywkę białkową i kreatynę, moim zdaniem to podstawa po cyklu.
Powiem Ci na swoim przypadku, odstawiłem siłkę na miesiąc, przerwałem dietę, zacząłem częściej popijać, i palić imprezować i spotykać się ze znajomymi, dziś byłem 1 raz po przerwie na siłce i masakra... 6 kg ze mnie spłynęło z 88 na 82, pogorszyła się rzeźba, z brzucha - 6 cm, z łapy - 1,5, strasznie spadła siła, mizerna motywacja, ale jak tu się zmotywować kiedy jestem uczniem i nie mam pieniędzy na odżywki, to jest ten minus, życzę Ci minimalnych spadków i ćwicz na siłce nawet jak Ci się nie chce, jebnij sobie kawę przed treningiem i ćwicz! Pozdro
Użytkownik mysthery87 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sory za te posty ,ale wasze forum strasznie zamula , zeby napisac cos pozniej wyedytowac zajmuje mi to z 10 minut , tyle sie laduje wiec uderzylem z 10 razy dodaj odpowiedz i po 10 minutach wyszedlem , potem wszedlem a tu takie jaja a opcji usun nie mam i ogolnie dostalem bialej goraczki...
Użytkownik SLINEK edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
m
sory za te posty ,ale wasze forum strasznie zamula , zeby napisac cos pozniej wyedytowac zajmuje mi to z 10 minut , tyle sie laduje wiec uderzylem z 10 razy dodaj odpowiedz i po 10 minutach wyszedlem , potem wszedlem a tu takie jaja a opcji usun nie mam i ogolnie dostalem bialej goraczki...
SLINEK zrobiłem jak mówisz, zmniejszyłem ciężary o 20% i ćwiczy mi się znacznie lepiej, zacząłem uzupełniać węgle ryżem, i białko (dietka powoli się rozbujała), w pierwszym tygodniu obniżyłem o 20%, w drugim o 10%, a w 3 zapewne wrócę do formy, bez schematów raczej nie ma wyników, jedynie można się zajeździć i się zesrać niż wrócić do formy, poprostu trzeba wytrzymać te 2 - 3 tygodnie z mniejszym ciężarem, jeszcze zależy ile kto ma przerwy, he, pozdro