Wiem trochę idiotyczne pytanie ale nie do końca wiem co to jest. Mam na razie 13 lat, w jakim wieku mogę je używać? PS:Czy są jakieś skutki uboczne, brania tych odżywek? NP. zahamowanie wzrostu?
 Wiem trochę idiotyczne pytanie ale nie do końca wiem co to jest. Mam na razie 13 lat, w jakim wieku mogę je używać? PS:Czy są jakieś skutki uboczne, brania tych odżywek? NP. zahamowanie wzrostu?

Co to odżywka?
Napisano Ponad rok temu

27.12.2011
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu

Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Creatine + Dextrose + MaxCarb Creatine + Dextrose + MaxCarb- Ponad rok temu 
- 
			 jakie polecacie bialko? jakie polecacie bialko?- Ponad rok temu 
- 
			 L-karnityna L-karnityna- Ponad rok temu 
- 
			 Nie wiem co wziąść Nie wiem co wziąść- Ponad rok temu 
- 
			 Białko Białko- Ponad rok temu 
- 
			 Pomoc Pomoc- Ponad rok temu 
- 
			 Co wybrac? Co wybrac?- Ponad rok temu