podetnijmy cyca
Napisano Ponad rok temu
'
Napisano Ponad rok temu
witam. zakupilem x-ploda i storma. zamierzam to zjesc i wiem ze to odzywki malo rzezbiace ale chcialbym podciac cyca. czyli trosze podrzezbic dol. jako 4te cwiczenie cos lajtowego na podciecie. cwicze 2lata,190cm,90kg.jakis tam staz jest wiec spoko. gora calkiem fajnie wchodzi boki rowniez lecz przydaloby sie troche"podakcentowac" dotychczasowe "osiagniecia". wiem ze dobrze robic skos w dol jednak mam z tym problem kiedys mialem lekkie wstrzasniecie "mozgu" i boli mnie glowa od tego. wymyslilem ze troszkie podjade cwiczac na bramie stojac wyprostowany i robiac na niej "rozpietki" na dosc wyprostowanych rekach spinajac mkasymalnie klate.??? jakies inne propozycje (glowa w dol odpada)
'
przenosy sztangielki lub inna forma dla mnie dajaca lepsze efekty przenosy krotkiej sztangi podchwytem na lekko ugietych łokciach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rób właśnie po 10-12 pow.
Możesz tez spróbować pompek na poręczach, które atakują dolne rejony klatki
I just a fire a go dun dem.......
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ok wiec raz bede robil pompki na poreczasz raz unoszenie hantla. a powiedzcie mi jaki trening do swiezo zakupionych odzywek-no-xplode i storm. przedtem mialem gainera muscle juica i aminokwasy. teraz nie chcialbym zbytnio zrzucic masy lecz raczej popracowac nad definicja. jak myslicie czy CEL DEFINICJA I SEPARACJA NIE DLA POCZATKUJACEGO!-ktory opisal w pierwszym poscie Sarcev bedzie dobry do tego?? czy nie zmarnuja sie sily wyzwolone przzez te dwa specyfiki
na kreatyny postaw trening na mase po to sie je bierze tamten trening sprobuj po kreatynach a teraz sproboj cos wlasnie ostrego... na mniejszej liczbie powt i ciezkich seriach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Buzery teścia s serii animal stak2 animal m-stak ewentualnie możesz spróbować animal TESTa
no po tym jak kolega radzi juz na czystą mase