Nadciśnienie !!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Takie badanie zrobisz w przychodni karzdej lekarz wypisze ci skierowanie to jes nie odplatne karzdy ma prawo zrobic sobie takie badanie co jakis czas!!!
A jesli chodzi o twoje cykle poprostu tragedia kto widzial brac 12 decki i 7 testy jeszcze prpa do tego.Nie bolalo cie krocze sama decka bo tak to wygladalo praktycznie to zabujstwo!!!!!!!!
Ciśnienie na cyklu zawsze skacze ale i tak masz 80 na 140 tj dobre cisnienie jesli 80 przekracza setke wtedy mowimy o nadcisnieniu!!!
Udaj sie do lekarza zrob badania idz wtedy jeszcze raz z wynikami i lekarz powie ci czy cos jest nie tak!!!!
Napisano Ponad rok temu
Doradzie mi tak żeby zrobili mi wszystkie badania hehe
Użytkownik Dawidddd12 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
,
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Skała leci plus !!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pielegniarka zmierzyła mi ciśnienie wyszło 154/80 powiedziala że niejest tak zle zobaczyła moje wcześniejsze wizyty to miałem 120/80 130/70 wkażdym badz razie było w normie.Poowiedziałem o tych sterydach wczesniejszych czyli omadren deca i teściu i że tydzien temu brałem metanabol.
Ona pyta poco ci to a jaj jej ze wiadomo chce byc wiekszy niz inny lepsza motywacja do treningu a ona mi powiedziała ze ten chłopak co wczoraj zmarł własnie po tym metanabolu a mi z szoku skoczyło cisnienie chyba 200/200 zdziwiłem sie bo wiedziałem że on brał ale żeby to było zkutkiem zgonu mówiła że jakis zator mu sie zrobił czy cos tam badan zadnych mi nierobiła niewiem czemu a pytałem o te badania na krew teścia to powiedziała że moge zrobic ale to dopiero za 3 miesiące jak juz bende całkiem czysty bo tak to wynik bendzie nieważny.Mówiła mi ze niewarto tego brac to whuj szkodzi ze jak kiedys juz bende duży to fakt bende duzy ale niebende miał siły ona domnie ze kultyryści niemaja siły ze dostaja zadyszki jak cos robia niewiem jak wam to napisac dokladnie bo dużo żeczy mi opowiadała że przychodziły do niej typy co byli fakt duzi ale co ztego jak fujara im niestawała ze przychodzili po VIAGRE a co o odrzywkach mi nagadała i wydawało sie prawda ale zadużo pisania siedziałem tam chyba z 20 min i wykładała mi o sterydach i o odrzywkach:) przepisała mi jedynie na żołądek bo po sterydach ma sie problemy z żołądkiem to fakt bo ja je mam zjem coś smazonego i odrazu kibel albo wdecia i takie tablety LANBAX KAPS.doje.twarde 0,03 g 1xop.(28 kaps.(4x7)
Ten chłopak co zmarł był akurat na cyklu metanabolu i teściu jak dobrze pamietam ale on do tego brał amfetamine ale lekarka powiedziała ze głownyą przyczyna były sterydy,a co do mojego ciśnienia to mam kontrolowac w domu powiedziała ze jak juz odstawiłem to powinno sie unormowac. Oj chłopaki te lekarze potrafia zniechecic