koniec cykla
Napisano Ponad rok temu
Biore propa 100mg eod juz ok 5 tyg i metke przez 4 tyg bralem 30m/ed
zostalo mi kilka strzalow ok 4 i nie wiem czy konczyc bo:
1.od dluzszego czasu reka stoi w miejscu jak i pozostale partie sila, rowniez jakos szczegolnie nie idzie
2. powod, to boje sie o sutki bo sa bardziej wrazliwe, zwlaszcza po treningu a
na jednym z nich mam maly guzek. mialem go kiedys bo mialem kolczyk ale jak wyjalem to wchlonal sie
Teraz znowu sie pokazal
Co sadzicie, co powiniennem robic ??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dodatkowo odrobilem 40 kg sily na klate (gdyby nie bol pod pacha to wiecej bym zrobil) i rowniez sile ogolna
niestety bylem 2 razy przeziebiony podczas tego cykla, nawet do tej pory rano mam maly katar
mialem problem z noga po bolesnym zastrzyku, prawie 2 tyg kulalem po propie firmy balkan i zmienilem na achemia pharma a metka balkana spoko, ale nie czulem glodu ostrego jak kiedys po metce innej firmy
Sutki mnie nie swedza,nawet ich nie czuje, tylko jak dotykam, to sa bardziej wrazliwe a zwlaszcza po treingu
chyba zrezygnuje z 4 czy 5 zastrz i zaczne odblokowanie, bo co ja zrobie teraz jak stoje w miejscu kawalek czasu, moze z 0,5 cm to chyba nie warto
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
40 kg na sile ci poszlo /??? ty chyba zartujesz i w pasie duzo doszlo ?
Nic w pasie nie doszlo, bo uwazalem z dieta.wlasnie to wyszlo spoko, ze wszystko uroslo a brzuch zostal w miejscu.
odrobilbym smialo 50 kg, ale zaczal mnie barek bolec, tylko ze to odrabianie, bo ze 3 lata temu bralem 200kg przy wadze 96 kg i odrabiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
proponowal bym wino z propem bo masz tragedie w pasie ale widze ze masz problem z barkiem to odpocznij
Dokladnie to boli mnie jakies sciegno miedzy klatka a barkiem
musialem z 5 seri rozgrzewki strzelic zeby 100 pomachac, powoli dokladnie i poszlo
a na skosie juz moglem normalnie, nie boli mnie na skosie i przy barkach tez nie boli
A jesli chodzi o brzuch to tragedie mam z boczkami, nawet jak mialem kratke na brzuchu przy wadze 86kg to boczki tez byly - to mi daje duzo cm. bo ogolnie to plaski brzuch. niedlugo foty wstawie przed cyklem i po
ja juz nie wezme nic od czego suty moge zniszczyc ale winko i moze trenbolon albo deca i powolutku bede rosl
testa juz odpada, bo szkoda mi kilku tys na suty
Ogolnie to zamowie diete i program na cwiczenie ostre brzucha a zeby miesnie zostaly moze u gluchego za 200zl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po ile chodzi nolva? i ile tego trzeba do cykla ok 8 tyg czy 12tygja tez jestem podtny na ginooo i biore nolve cly cykl
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
NO pisali ci ze na propie z mietkiem nie zbudujesz wiele dlatego miales dorzucic dlugi estr.
Napisano Ponad rok temu
to ze sutki sa bardziej wrazliwe to normalka!!!!
NO pisali ci ze na propie z mietkiem nie zbudujesz wiele dlatego miales dorzucic dlugi estr.
Na pierwszy cykl wolalem cos spokojnego
na drugi cykl ogarne cos z dluzszym estrem i winko
Zastanawiam sie nad prolo i winkiem albo cos innego zamiast prolo
Bo wystarczy mi kolejne 5 kg i 2 cm w reku
nie chce sie spompowac i ostro zalac, wole po trochu , ale ze 3 cm w reku mile widziene wiecej na kolejnym cyklu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
w opisach powiem szczerze ze mnie zaciekawilo te npp a nigdy o tym nie slyszalemwalnij krotkiego np npp z propem lub dlugi tesc i npp do 6 tyg i od 7 wino
nie wiem czy beda mieli to ode mnie chlopaczki
popytam zorientuje sie, dzieki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
mozesz rozpisac jak brali i ile?ode mnie koles bral to npp z propem wismienicie poszlo moj brat tez robil taki cykl 5 miechow temu tylko mial do tego tesc prop npp i winko
oraz jakie efekty, dzieki
Napisano Ponad rok temu
tesc prop 1-8 100 mg co 2 dni
i npp 1-6 100mg co 2 dni i moj brat dal jescze do tego winko 50mg co 2 dni od 2 tygodnia do 8