Meta Polska
Napisano Ponad rok temu
mam 18 lat cwicze 2lata na silowni do tego rozne sztuki walki waze 60 kg. Potrzebuje wiedziec jak to brac.. i do tego mam clomid,nolvadex,sylimaro na odblok potrzebuje wiedziec takze kiedy i ile brac odbloku Dziekowac :>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nolva zbedna przy twojej wadze
sylimarol 1 tabl do 1 tabl mety
1-6tyg meta
clomid pierwsza tabletka 48h po ostatnije mecie przed snem i pozniej co 24h , staczy 12 tabletek .
Ale moje zdanie rózniez wyglada jak kolegi Leona , wez sie za miche i mozesz dodac suple , przy tej wadze ładować mete to wielki bład , bedziesz załował . Cykl potrzebuje dobrej diety , dodatkowego dobijania białkiem , pozniej na zejscie kreatyna bo inaczej co wzrosnie to i spadnie , przemysl to czy Cie po 1 stac na to , a po 2 czy warto teraz to ładowac kiedy mozesz miec podobne osiągi dzieki diecie i suplementacji .
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w
Napisano Ponad rok temu
Nie próbowałeś na kreatynie i odżywkach? Jak z dietą że tak słabo ważysz? Ile białka? Jaki trening? Wolałbym abyś skupił sie na diecie , suplach i treningu ale wiem z doświadczenia że młodzi ludzie jak im sie nie doradzi i upra sie to biora na własna reke robiąc różne błedy. Dlatego przemyśl sprawe do jutra. Jeżeli nie zmienisz zdania napisz ile masz tej metki a jutro pomoge Ci.
Jechalem Bialka,Kreatyny i takie inny mam diete kolega ktory cwiczy 8 lat mi ustawia mam 100 tabsow mety ;p nie zmieniam zdania ;d
Napisano Ponad rok temu
20mg ED metki
nolva zbedna przy twojej wadze
sylimarol 1 tabl do 1 tabl mety
1-6tyg meta
clomid pierwsza tabletka 48h po ostatnije mecie przed snem i pozniej co 24h , staczy 12 tabletek .
Ale moje zdanie rózniez wyglada jak kolegi Leona , wez sie za miche i mozesz dodac suple , przy tej wadze ładować mete to wielki bład , bedziesz załował . Cykl potrzebuje dobrej diety , dodatkowego dobijania białkiem , pozniej na zejscie kreatyna bo inaczej co wzrosnie to i spadnie , przemysl to czy Cie po 1 stac na to , a po 2 czy warto teraz to ładowac kiedy mozesz miec podobne osiągi dzieki diecie i suplementacji .
1 tabl do 1 tabl mety czyli jak bede mete bral to mam brac i syli w tym samym czasie ?a clomid tez w czasie brania mety czy po cyklu ? Jak juz pisalem suple bralem i diete mam dobra ale powiedzcie mi mimo wszystko dobra diete na metke jesli mozna
Użytkownik Savrin edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
napisz ta swoja diete , bo nie wierze ze na diecie mozna wazyc 60kg , i napisz cos wiecej o sobie to sie znajdzie gdzie jest błąd , nie obiecuj sobie wiele na tym cyklu , oprócz zgagi i spadków gdyż z Twoja wiedza na ten temat nic innego nie bedzie .
http://www.youtube.com/watch?v=dRZ5pvJmf-w