Co kupic za stowke
Napisano Ponad rok temu
Otoz mam dobry trening i dietke i mam pewny zastoj sily nic na klate od 1,5 miecha nie idzie wiecej. Otoz mysllame zeby kupic 500 gram jakiegos mono ale czy to jest dobry wybor jak od czerwca zaczynam redukcje?
W sensie czy nie pojdzie kasa w bloto jak teraz masa z kreta a pozniej redukcja. Jak nie kretka to co kupic mialem wczesniej dobre bialeczko i carbo ale teraz wszystko co potrzebuje dostarczam z diety.
Cwicze dal siebie ale chce ogolnie nabrac i troche masy do wygladu i sily bo idac na studia musza mi dobrze pojsc za rok testy sprawnosciowe, wiec co wybrac.
Kwota jaka dysponuje to DO 100 PLN. Co poradzacie 2,5 miech przed redukcja zakupic ?
Napisano Ponad rok temu
waga: 84 wzrost 175 wiek 18 staz dobre 5 miesiecy cos kolo 6
Otoz mam dobry trening i dietke i mam pewny zastoj sily nic na klate od 1,5 miecha nie idzie wiecej. Otoz mysllame zeby kupic 500 gram jakiegos mono ale czy to jest dobry wybor jak od czerwca zaczynam redukcje?
W sensie czy nie pojdzie kasa w bloto jak teraz masa z kreta a pozniej redukcja. Jak nie kretka to co kupic mialem wczesniej dobre bialeczko i carbo ale teraz wszystko co potrzebuje dostarczam z diety.
Cwicze dal siebie ale chce ogolnie nabrac i troche masy do wygladu i sily bo idac na studia musza mi dobrze pojsc za rok testy sprawnosciowe, wiec co wybrac.
Kwota jaka dysponuje to DO 100 PLN. Co poradzacie 2,5 miech przed redukcja zakupic ?
Z tego co piszesz to wydaje mi sie ze mono bedzie najlepszym rozwiazaniem, bo tylko to doda ci siły. Troche cie nawodni ale i tak po cyklu 60-70 % spadnie więc z redukcją nie bedzie problemów,a przy dobrej diecie i treningu siła zostanie.
Użytkownik Hurek edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Na ile orientacyjnie 500 gram kretki mi starczy na 1 cykl czy na dwa ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu