Geiner, co to takeigo?
Napisano Ponad rok temu
Swoją przygodę z siłownią zacząłem 7 miesięcy temu. Cały czas jadąc na sucho, podjadając jak najwięcej białka zdecydowałem się zorientować się w dziedzinie Geinerów. Jadłem i jadłem, ale zbyt dużo efektów nie ma wiec... ;c Zacznijmy od początku. Wiem tylko tyle ze to buduje masę ciała, co mnie bardzo cieszy. Po siłowni kupuję Geinera zmieszanego z białkiem w mleku. Wypróbowałem to zaledwie na ostatnim treningu i moje pytanie jest takie. Jak radzicie, czy kupić swojego Geinera i spożywać go codziennie czy kupować sobie go po każdym treningu? Co do diety to u mnie nie wypali, wychodzę z domu o 6 wracam około 19 a w domu nie ma mi kto gotować specjalistycznych dań, więc lipa...
Nagrodzę plusami
Napisano Ponad rok temu
Gainer lepiej zakupic swoj i dolozyc do tego weglowodany pij to jak nie bedziesz mial czasu cos zjesc a gainer po kazdym posilku i treningu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Geinera kupie sobie ewentualnie za miesiąc w urodziny. Do tej pory będę pił tego po siłowni. Na mleku, pół na pół białko z Geinerem. Mam możliwość albo białko albo Geiner albo pół na pół. Pani, która to miesza, mówi ze białko wchodzi na rzeźbę, Geiner na masę. Co mi radzisz, pić pół na pół czy odpowiednio samego Geinera czy samo białko?
ktoś podpowie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu