Piszę mgr na temat osobowości i temperamentu. Chciałabym poprosić Was o wypełnienie testów.
Deadline mam do końca lutego, także potrzebna jest nagła pomoc, zwłaszcza, że grupa musi liczyć min 30 osób a max 50 (najlepiej gdyby to było 50 osó
Wypełnienie trwa ok. 1 godzinę. Jest ono w pełni anonimowe:) Wszystkie odpowiedzi są wymagane, inaczej nie puści Was dalej, no oprócz emaila. Dużo osób narzeka na "miejsce zamieszkania", dlatego jeśli komuś sprawia problem podanie miasta, to wpiszcie jakikolwiek znak, żeby pole nie było puste - ale tylko ta info jest mi mało przydatna. Umieściłam ją, bo była w pierwotnych testach.
Pytań jest ok. 350 - tak ,wiem że dużo, i z racji tak krótkiego deadline'u i dużej ilości pytań testy znalazły się na webankiecie, bo w taki sposób, mam nadzieję, się wyrobię. No i chciałabym prosić jednak o wytrwałość do końca, bo 3/4 osób zaczyna i nie kończy, a jeden test bez drugiego się nie liczy.
Mam nadzieję ,że okażecie się tak prospołeczni i wytrwali, jak jedna (i w sumie jedyna) grupa, która wypełniała ten test.
Dwa warunki: pełnoletni mężczyźni, mający do czynienia z kulturystyką dłużej niż 0,5 roku
Byłabym baaaardzo wdzięczna za włączenie się do tego badania
link: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeśli testy wypełni do końca wystarczająca liczba osób, to na pewno napiszę, że prośba jest nieaktualna.
Użytkownik olgaes edytował ten post Ponad rok temu