Najlepszy z najlepszych izolatów serwatki proteinowej
Najwyższa możliwa zawartość protein!
* Izolat serwatki proteinowej CFM najwyższej jakości!
* Bez węglowodanów i tłuszczu!
* Bez laktozy, cholesterolu i aspartamu!
* Odżywka typu instant!
Firmy produkujące suplementy uwielbiają "gry marketingowe" z procentową zawartością protein i wielokrotnie ignorują około 5% zawartość wilgoci, która naturalnie występuje w proszku. W warunkach laboratoryjnych wilgoć jest usuwana - stąd stwierdzenie, że koncentracja protein jest o 5% wyższa niż jest w rzeczywistości dla klienta. Jednakże w naszym ZERO SUGAR/ZERO FAT ISOGREAT izolat serwatki proteinowej stanowi powyżej 90%, tak więc jesteśmy w stanie zapewnić Ci skończoną formułę shake'a proteinowego, który zawiera 90% protein. Dodatkowo ISOGREAT nie zawiera tłuszczu i węglowodanów, co oznacza, że nie zawiera również laktozy i cholesterolu. Ten najwyższej jakości izolat serwatki proteinowej - wytwarzany podczas procesu produkcji z zastosowaniem niskiego ciśnienia i i niskiej temperatury w połączeniu z technikami ultrafiltracji boczno-przepływowej i mikrofiltracji - zapewnia wszystkie niezbędne aminokwasy i biologicznie czynne mikrocząstki protein zawierające beta laktoglobulinę, alfa laktalbuminę, albuminę surowicy bydlęcej, immunoglobulinę G, laktoferynę i glikomakropeptydy.
Sposób użycia: ISOGREAT może być używany z jakimkolwiek posiłkiem aby zwiększyć zawartość protein lub niezależnie w specyficznych sytuacjach (dieta, przed lub w trakcie treningu, przed pójściem spać). Zazwyczaj przyjmowanie protein z shake'ów jest ograniczone do 50% całkowitej dziennej konsumpcji protein, pamiętaj o tym. Wymieszaj 1-2 porcje z jakimkolwiek płynem i przygotuj shake.
Informacje Żywieniowe
Wielkość Porcji: 22 g (¾ miarki)
Ilość Porcji w Opakowaniu: 40
Ilość w Porcji ZDS%* Kalorie 85
Kalorie z Tłuszczy 0 Tłuszcze Ogółem 0 g † Tłuszcze Nasycone 0 g † Cholesterol 0 mg † Węglowodany Ogółem 0 g † Cukry Proste 0 g † Błonnik 0 g † Białko 20 g † Sód 55 mg † Potas 88 mg 4% * ZDS%: Procent Zalecanego Dziennego Spożycia.
† ZDS nie ustalone w UE.
Typowy Profil Aminokwasowy (% białka) L-Alanina 5.0 L-Arginina 2.1 Kwas L-Asparaginowy 11.0 L-Cysteina 2.2 Kwas L-Glutaminowy 18.1 Glycina 1.4 L-Histydyna 1.7 L-Izoleucyna* 6.4 L-Leucyna* 10.6 L-Lizyna* 9.6 L-Metionina* 2.2 L-Fenyloalanina* 3.0 L-Prolina 5.5 L-Seryna 4.6 L-Treonina* 6.7 L-Tryptofan* 1.4 L-Tyrozyna 2.6 L-Walina* 5.9 * Aminokwasy Niezbędne
Składniki:
CAPPUCCINO: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej iniskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina
wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (cappuccino), barwnik (brązowy).
MALINOWY: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej i
niskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (malina), barwnik (pąsowy).
(** Może wpływać na aktywność i koncentrację u dzieci).
TRUSKAWKOWY: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej i niskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina
wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (truskawka), barwnik (czerwony).
WANILIOWY: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej i niskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina
wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (wanilia).
WANILIA-OWOCE LEŚNE: izolat białek serwatki CFM (pozyskiwany z wykorzystaniem technologii niskociśnieniowej i niskotemperaturowej ultra- i mikrofiltracji krzyżowej – dostarcza wszystkich niezbędnych aminokwasów, jak również biologicznie aktywnych mikrofrakcji białkowych takich jak beta laktoglobulina, alfa laktoalbumina, surowicza albumina wołowa, immunoglobulina G, laktoferryna i glikomakropeptyd), L-glutamina, L-arginina, acesulfam-K, sukraloza, Naturalne i Sztuczne Dodatki Smakowe (krem waniliowy, malina, jeżyna), barwnik (karmoizyna**, niebieski).
(** Może wpływać na aktywność i koncentrację u dzieci).
Chodzi o ten produkt: http://www.fabrykasi...-2300g-2,p.html