Witam. Postanowiłam zacząć się odchudzać, ale teraz tak na poważnie. Mam 21lat, 81kg i 170cm. Stosuję dietę typowo Mniej Żreć, odstawiłam cukry i ograniczam węgle, zwiększyłam ilości białka. Co do ćwiczeń, to dostałam z pracy multi kartę, więc już zrobiłam sobie plan, że codziennie po pracy bedę gdzieś chodzić na zajęcia. W planach mam m.in aerobik,step, zumbę itp. Oczywiście na basen też będę chodzić. Myślalam o słowni ale paru znajomych mi odradziło i już sama nie wiem. Mam jeszcze jedno pytanie, mianowicie, potrzebuję jakiegoś dobrego termogenika. Przeczytałam w internecie mnóstwo stron, byłam nawet w sklepie z odżywkami i wiele ludzi polecało mi "Clenburexin" co Wy możecie mi o nim powiedzieć? Skuteczny? Dodam, że jest to moja pierwsza przygoda z suplementami, więc nie wiem czy nie jest on za mocny czy silny. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
ps. Jeśli umieściłam w złym dziale proszę o przeniesienie.

początki bruneci
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

1 odpowiedź w tym temacie

Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| Początki treningów i spalanie tłuszczu. Każda rada się przyda :) | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| 19 lat, początki na siłowni, Fbw/Split | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Poczatki z tesciem | Sterydy i Prohormony | 
 |   
 | ||
| Całkowite początki | Trening dla początkujących | 
 |   
 | ||
| Początki na siłowni, jaki trening? | Trening dla początkujących | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Storm + Mutant Mass + MRM Metabolic Whey Storm + Mutant Mass + MRM Metabolic Whey- Ponad rok temu 
- 
			 PVL Mutant Mass - opinie, relacje, ocena PVL Mutant Mass - opinie, relacje, ocenaEXPERTO - Ponad rok temu 
- 
			 Przygody z treningiem Chipka ; ) Przygody z treningiem Chipka ; )- Ponad rok temu 
- 
			 Dziennik treningowy - TURBOKOT Dziennik treningowy - TURBOKOT- Ponad rok temu 
- 
			 T-Bol, Nox Pump, Storm, Beta Alanina, VP2, Matrix 5.0, Gain Fast T-Bol, Nox Pump, Storm, Beta Alanina, VP2, Matrix 5.0, Gain Fast- Ponad rok temu 
- 
			 Dr plama relacjonuje Dr plama relacjonuje- Ponad rok temu 
- 
			 Pierwsze doswiadczenia z suplementami Pierwsze doswiadczenia z suplementami- Ponad rok temu 
- 
			 Najlepszy Cykl Najlepszy Cykl- Ponad rok temu 
- 
			 SCITEC Jumbo - opinia, relacja SCITEC Jumbo - opinia, relacja- Ponad rok temu 
- 
			 Scitec Attack+Hot Blood+Jumbo+Fitmax Whey Protein Scitec Attack+Hot Blood+Jumbo+Fitmax Whey Protein- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu