SUSTANON 250 czy OMNADREN 250?
Napisano Ponad rok temu
Jak dla mnie lepsza byla nasza polska omka ,suste mialem raz i wicej nie wezme bo chyba mialem wyjebke;/,omka pewniejsza.Jak w temacie, co lepsze?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie omka jest lepsza chodz znaczacej roznicy nie widac w tym i w tym produkcje (jezeli masz org)
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
polski produkt, co najwazniejsze apteczny
Napisano Ponad rok temu
Mówi się że Sustanon powoduje mniejszą retencję wody w organizmie ale czy mówimy o Sustanonie aptecznym czy underground
Omnadren jest produktem aptecznym więc w każdej ampułce mamy 250mg. Jak wiemy w underach stęzenie jest zagadką.
Mówi się także o overdose w produktach Jelfy . W badaniu stężenia polskiego Testosteronu Prolongatum wyszło zawyżone stężenie o prawie 50% co za tym idzię ... Jeżeli Omnadren również miałby overdose to stosunek do undergrounda byłby o około 20+% wyższy tak samo jak i do aptecznego Sustanonu z Organu. Dawałoby to potwierdzenie dlaczego omka powoduję większą retencję wody.
Obecnie jednak można zauważyć że produkt Jelfy znacznie przypomina aptecznego Sustanona czyżby kontrola jakości ....
Ja jestem tylko i wyłącznie za Omnadrenem - pokazałem kiedyś jak łatwo dostać miks ampułek Sustanonu z Organ real/fake w jednym pudełku.
Na wzgląd ile ampułek omki idzie na czarny rynek musi to być wielki krąg tajemnicy bo wątpie aby wyższy personel w Jelfie nie miał pojęcia o dystrybucji na czarny rynek ... nie mówimy tutaj o 1k ampułek ale o 100k lub więcej miesięcznie
Powyższe stwierdzenie to tylko moja teoria.
Załączam test stężenia prolo :
PS Zawyżone stęzenie miał ostatnio Tri-Tren z Prochem Laboratories zamiast 150mg/ml było ponad 240mg/ml. Pamiętam jakie mieliśmy sajdy jak używaliśmy przypuszczalnych +/- 450mg/w ( ponieważ to był under więc dawaliśmy z nadwyższką ) a tu mieliśmy maximum overdose ( 720mg ) Po tym szybko Prochem Laboratories zmienił swój stuff na całkiem nowa serie.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W tym tygodniu mój znajomy zaczyna drugi cykl na aptecznej Omce + winko (tabsy) od DB Pharmy. Napiszę o efektach działania polskiej omy. Praktycznie zawsze jest dylemat co stosować omke czy susa. Dla mnie sprawa jest prosta. Jak ktoś brał omkę niech bierze teraz suse a jak brał suse niech próbuje Jelfy. Oczywiście jeśli mamy dojście do pewnego stuffu .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamietam ostatni cykl zx omka na poczatku ladnie pozniej nagle nic i zmienilem miejsce kucia i znowu na plus.
chyba ze naprawde lipa towar,,,,,
Napisano Ponad rok temu