1cykl--zaniepokojony!!
Napisano Ponad rok temu
Dokladnie 21 dni zdecydowalem sie na cyklik z uzyciem Testexu 250 Prolongatum 250 mg.
Wale co piaty dzien ampulke(jutro bedzie piaty zastrzyk- wsumie kupilem 11),w piatym tyg mam zamiar dolaczyc winstrol w tabsach(100 tabletek zakupilem). Dieta jest zachowana do tego bialeczko dwa razy dziennie - pare dni temu wlaczylem nawet taurynke. Oczywiscie zestaw witamin ,cynk,tran,czosnek leca od pocztaku. Kreatynka i glutamina na koniec cyklu przygotowana. Towar zprawdzony -naklajki hologramy pudelko wszytko gra.
PYTANIE:
-Pierwszy cykl jest nadzwyczajny pod wzgledem rozrostow, zgadza sie?? TO DLACZEGO K**WA JA NIE WIDZEZADNYCH EFEKTOW????(CZYTALEM ZE CYPIONATY SIE DLUGO ROZKRECAJA ALE ZEBY AZ TAK!!)
- JEZELI SIE ROZKRECI - MAM NADZIEJE TO CZY DOKUPIC WIECEJ(przypominam ze wsumie mielm 11 strza;low)ZE WZGLEDU NA TO ZE SIE DLUGO ROZKRECA????
lICZE NA POWAZNE ODPOWIEDZI. dZIEKI WIELKIE {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
-czy po ok 16 ampulkach testexu i 100 winstrolu odblok w postaci 20 tabsow clomidu wystarczy??
DZieki {SMILIES_PATH}/devil.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko jest juz chyba walone na rynku... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Czesto podróbki wykonane są solidniej od oryginałów, musisz wiedziec ze ktos zarabia bardzo duzo kasy na tym interesie. Wystarczy tylko wszystko dopiac na ostatni guzik, czesto fake sa mieszane z oryginałami.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Załączone pliki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
2.WAGA: 83
3.WZROST:175
4.WYMIARY:
BICEPS: 41(napompowany bez rzezby niestety;/)
KLATA: 109
UDO: 57(rowniez zlana masa)
TALIA: 89
5.STAZ NA SILOWNI: 2 lata, w wieku licealnym krotka przygoda -chyba 3 miesiecnza
6.DIETA wysokobialkowa
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: podczas tej krotkiej przygody za malotala zjadelm 100 mietka piramidka -DEBILIZM;/8.TRENING:silowy max 8 powt
9.CEL CYKLU: Dobrej jakosci miesien
10.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY):raczej do tycia
11.STAN ZDROWIA: okaz zdrowia:)
12.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: nie ma
15.WYNIKI SILOWE
klata : 100;
martwy ciag : 110
przysiad : 80
Mam mozliwosc zamienic moje winko na metka. Mozesz mi powiedzuec czy moge jeszcze jakos wkomponowac mietka w ten cykl jestem w 21 dniu a cykl pociagne chyba 9 tygodni??
Jestem obecnie w anglii-- nie mialem dojscia do innego testrosteronu.
Napisano Ponad rok temu
PS Koksik rowniez bierze obecnie prolo+winko i zapytaj sie go o relacje.
Napisano Ponad rok temu
Aktualnie zdecydoewalem sie walic co 3 dni. Czuje tesia agresja jest podczas treningu i nie tylko---TYLKO NIE OCZEKIWALEM TAK MIZERNYCH POSTEPOW.
SILA SKOCZYLE O OKOLO 5 KG(w zaleznosci od cwiczenia)
MASA O 3,5KG
BICEPS PODSKOCZYL O 2CM I TYLE A DZISIAJ JEST DOKLANIE 22 DZIEN I PRZYJALEM 6 ZASTRZYK:)
MAM NADZIEJE ZE WKONCU NADEJDZIE PELNA PIZDA...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
to jak Koksik moge liczyc na jakies wskazowki??Bylbym wdzieczny:)
Aktualnie zdecydoewalem sie walic co 3 dni. Czuje tesia agresja jest podczas treningu i nie tylko---TYLKO NIE OCZEKIWALEM TAK MIZERNYCH POSTEPOW.
SILA SKOCZYLE O OKOLO 5 KG(w zaleznosci od cwiczenia)
MASA O 3,5KG
BICEPS PODSKOCZYL O 2CM I TYLE A DZISIAJ JEST DOKLANIE 22 DZIEN I PRZYJALEM 6 ZASTRZYK:)
MAM NADZIEJE ZE WKONCU NADEJDZIE PELNA PIZDA...
Kolego chyba nie myslales ze zrobisz cykl na testosteronie z winkiem i bedziesz zaraz "karkiem" {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif Potrzebujesz jeszcze 5 lat na silowni i pewnie z 5 cyklow abys mogl pisal o mizernych postepach podczas cyklow.
Po tym ostatnim tekscie mysle ze koksik zleje ten temat "mam nadzieje ze wkoncu nadejdzie pelna pizda...". Jezeli chcesz pelnej pizdy moge Tobie rozpisac cykl z 5-6 anabolikow przez okres 14-16 tygodni. Bedziesz mial wtedy pizde na kazdy mozliwy sposob {SMILIES_PATH}/excl.gif
Aktualnie proponuje Tobie :
1-10 Testosteron 1500mg/tydz
1-6 Metanabol 50mg/dziennie
6-12 Winstrol 100mg/dziennie
13-16 Clomid musisz zaczac od 300mg-300-250-250-200-150-100-50 przez okres 20dni
Dla lepszej pompy popytaj sie o Trenbolone i Anapolon. Bedziesz potrzebowac rowniez Nolvadex/Proviron/HCG i po cyklu clenbuterol i efedryne.
Pelna pizda, opisz efekty w dziale nasze relacje. Pozdrawiam
NO COMMENTS...
PS Koksik jezeli dawki sa za niskie to zrob korekte nie pamietam wagi ciala naszego zawodnika {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak dlugo jechac na kreatynie?
- Ponad rok temu
-
cykl na 150 stanozololu
- Ponad rok temu
-
kto mi powie jaki najlepszy cykl na winko w tabsach?
- Ponad rok temu
-
Sterydy-podstawowe info
- Ponad rok temu
-
sama deca bez tesca
- Ponad rok temu
-
metanabol tajlandzki
- Ponad rok temu
-
Primabolan depot czy sustanon 250 który lepszy??
- Ponad rok temu
-
Lewitan i metanabol
- Ponad rok temu
-
Boldenone Stanazolol HCG Proviron Anabol Hormon L4 cd
MaC406 - Ponad rok temu
-
Łysienie? Po czym?
- Ponad rok temu