Cze !
Mam taki problem , i chciałbym abyście szczerze mi pomogli , pisałem na innych forach , ale zawsze mieli polewkę i gadali byle co i nikt nie okazywał chęci pomocy , więc mam nadzieję że tutaj mi pomożecie ...
Otóż mam 18 lat , i ważę około 110 kg , wzrost : 192cm .
Jakiś rok temu zakupiłem sobie HMB Mega CABS ( nie pamiętam co dokładnie ) ale jakaś masówka chyba , a ważyłem wtedy 96kg , i chciałem się urzeźbić , ale trafiłem na złego sprzedawce i sprzedał mi właśnie tą masówke , i łykałem ją , i co najgorsze nie ćwiczyłem ;/ później znów kupiłem 2gą i też brałem ją . .. I teraz właśnie wszystko wlazło mi w brzuch .. Chciałem się tego pozbyć więc kupywałem spalacze tłuszczu , brałem ACTIVLAB CLA GREEN TEA plus , THERMO SPEED EXTRA od OLIMPA jadłem to i znów nie ćwiczyłem i nic nie dało ... Teraz kupiłem sobie spalacz STACK FORCE Thermogenic Activator 550mg 100caps od QNT , i chcę zacząć ćwiczyć żeby zjechać ..
Kupiłem sobie 2 hantelki po 15 kg jedna oraz Pas VIBROACTION , i w poniedziałek kupuje STEPPERA Poprosiłem dobrego kumpla o rozłożenie treningu i zrobił mi tak :
Poniedziałek : Klata + Biceps
Środa : Plecy + Bikl
Piątek : Barki + Klata
A po miesiącu zmienić na :
Poniedziałek : Klata + Biceps
Wtorek - Plecy + Triceps
środa - barki klata
czwartek - wolne
piątek -klata bik
sobota plecy trik
niedziela barki klata
TEN TRENING TO DO HANTELEK 2x15kg
I teraz mam wielką prośbę do Was ... Pomóżcie mi dobrać do tego najlepszy SPALACZ , abym jak najszybciej spalił swój tłuszcz , żeby kg spadły oraz na rzeźbę coś , bo rzeźby nie mam prawie wcale , pamiętajcie że dopiero zaczynam .. Kumpel mi radził na rzeźbę METE oraz na spalanie !
PROSZE WAS O POMOC NAPRAWDE CHCE SZYBKO ZRZUCIC I WYRZEZBIC ..
MOGĄ BYĆ STERYDY I HORMONY TYLKO NIE JAKIEŚ ZA MOCNE ...
Potrzebny b.DOBRY spalacz !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam 100 zł chce się jutro wybrać do sklepiku na mieście , noi nie wiem co brac w domu mam spalacz STACK FORCE od QNT no to co radzicie wziasc ?
Napisano Ponad rok temu
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie bedziesz przybieral, gdyz spalajac tkanke tl. spala sie tez w pewnym stopniu miesniowa;) (jezeli zle mowie niech ktos mnie poprawi). a wysokie bialko zeby zminimalizowac utrate tk miesn.
wiem z autopsji, ze potrzebne jest bialeczko, ja redukowalem z bialkiem i w miare mi to wyszlo, kolega podobny wzrostowo wymiarami nie zastosowal sie do rad z bialkiem i wygladal jak po obozie koncentracyjnym huehue
TRENUJE BO LUBIE
Napisano Ponad rok temu
czyli jak pojde do sklepu to co mam powiedziec bo ja powiem bialko a sprzedawca - jakie ? i co mam mowic ?
JAK MOŻECIE TO napiszcie mi tu co z dietką , co jeść , czego nie , i co mam kupić za białko i jak stosować , ja musze lecieć , wszystkie wiadomosci odczytam jutro . bardzo prosze o pomoc ... cos na najszybsze schudniecie