Sylwetka do oceny
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Guest_młodyoka_*
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zastanów się czy warto. Wyglądasz dobrze i jeżeli czujesz się dobrze to rób masę a później bardzo powoli zrzucaj fat.
PZDR
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mnie to dziewczyna do tego meczy abym cwiczył mocno ta partie xd
Każdy niech robi jak mu najbardzej sie podoba
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak zobaczylem fotki MaC'a 406 to sie wbilem w szok, 142,5kg robi wrazenie normalnie animal.Daje sobie spokoj z brzuchem i dalej robie mase bo mi dobrze idzie,po powrocie do cwiczen zrobilem 10kg w 8 mc sam sie dziwie ze tak szybko idzie na samych suplach ale to juz dziala wiek raczej.MaC406 tak realnie patrzac na sprawe to do ilu kg mozna dojsc na samych suplach? Aha i zmieniam priorytety wagowe bo jednak 105 kg to wydaje mi sie bardzo malo,poprzeczka zawisla na 120kg.Pozdro
To zależy od genetyki ile zrobisz na suplach/ph czy saa. Ja mam bardzo dużą tendencje do tycia. Myślec że jakbym się nie pilnował to za 6miesięcy dobiłbym do ponad 160kg ( oczywiście wliczając tłuszcz ). Zrobiłem obecnie redukcje ze 152kg na 140kg ze względu na stawy. Mam obecnie lekki cykl na M-Drolu i przez tydz 2kg na plus. PZDR
Napisano Ponad rok temu
do ilu kg na samych suplach? bez ograniczen... co innego jesli chodzi o obwody ^^Jak zobaczylem fotki MaC'a 406 to sie wbilem w szok, 142,5kg robi wrazenie normalnie animal.Daje sobie spokoj z brzuchem i dalej robie mase bo mi dobrze idzie,po powrocie do cwiczen zrobilem 10kg w 8 mc sam sie dziwie ze tak szybko idzie na samych suplach ale to juz dziala wiek raczej.MaC406 tak realnie patrzac na sprawe to do ilu kg mozna dojsc na samych suplach? Aha i zmieniam priorytety wagowe bo jednak 105 kg to wydaje mi sie bardzo malo,poprzeczka zawisla na 120kg.Pozdro
pomogłem? daj "+" nie bądz pipa ;]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tu fotki z 1999 po 1 roku cwiczen jak mialem 19 lat.Mam jeszcze z 2000-2001 ale musze przeskanowac,wtedy robiłem juz mase i przygoda sie skonczyla jak poszedlem do wojska,puzniej praca na wyjazdach i silka poszla w zapomnienie na dlugie lata.Pomyslec ze jabym niemial tej przerwy...
NO miałeś już fajnie rozwiniętą klatę i plecki
Ps. nie ma sensu robić teraz wycinki, wakacje się kończą, zacznie się robić coraz chłodnie i tak nikt nie zobaczy twojej rzeźby.Masuj do początku wiosny wtedy zacznij sobie jakiś cykl redukcyjny odpowiednie suple,dieta i trening i akurat będziesz miał formę na plażę :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Powiem Ci że KAWAŁ CHŁOPA Z CIEBIE Ale nóg nie widać, może Byś wrzucił
Dragon jest dobrze
Experto może ty byś coś wrzucił po weekendowym odbloku