HST CZAS ZACZĄĆ :D
Napisano Ponad rok temu
Od dziś zaczynam swój pierwszy cykl ćwiczeń oparty na zasadach HST (Hypertrophy- Specific Training)
Zainteresowanych, którzy chcą wiedzieć coś więcej odsyłam tu :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Celem treningu jest odpoczynek od nic niedającego splita.
Niestety z bardzo prostego powodu(brak kasy) w czasie cyklu nie będzie pewnie żadnej suplementacji.
Efekty cyklu mogą być niemiarodajne w porównaniu do splita, ponieważ czas poświęcony hst będe musiał dzielić z 10 godzinami dziennie ciężkiej pracy fizycznej (budowa).
Dziś był 1-szy dzień treningowy.
Wszystko poszło lekko i sprawnie. Wyrobiłem się w 25-30 minutach
Oto moja rozpiska treningu.
Ps: Nie zwracajcie uwagi na ostatnią tabele "przyrost ciężaru".
Ciężary dobierałem tak abym mógł później na siłowni spokojnie ćwiczyć tym co tam jest.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trochę tam może być niedomówień np klatka skos+ robiona hantlami, czyli ciężar 2x.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niemoge sie połapać w tej tabeli w każdym bądź razie powodzenia US tylko nie przesadź z tymi sterydami
Narazie nic z tych żeczy
Poczekam do zimy i jak uzbieram fundusze to startuje z 1-szym cyklem saa (12tyg prolo,kick meta).
Proszę wstaw fotki odkąd tu jestem na forum żylem w przekonaniu ze jestes olbrzymem... a teraz hmmm jeszcze raz czekam na fotki nie zawiedz rockiego
No i tu cię zmartwię Jestem zwykłym leszczem hmm.... do leszcza mi jeszcze brakuję nawet
Sylwetka zwykłego dzieciaka. W sumie to przez ostatni rok żadnych praktycznie efektów ćwiczeń nie było. Dlatego teraz ruszam z hst
Wymiary i foty zapodam jutro.
Z tego co pamiętam to bic obecnie koło 34cm (a było prawie 37 ).
Dla podsumowania :
Nie patrzcie tu na moją rangę "Moderator".
Jestem modem działu "Hydepark" "Humor" i coś tam jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Narazie nic z tych żeczy
Poczekam do zimy i jak uzbieram fundusze to startuje z 1-szym cyklem saa (12tyg prolo,kick meta).
No i tu cię zmartwię Jestem zwykłym leszczem hmm.... do leszcza mi jeszcze brakuję nawet
Sylwetka zwykłego dzieciaka. W sumie to przez ostatni rok żadnych praktycznie efektów ćwiczeń nie było. Dlatego teraz ruszam z hst
Wymiary i foty zapodam jutro.
Z tego co pamiętam to bic obecnie koło 34cm (a było prawie 37 ).
Dla podsumowania :
Nie patrzcie tu na moją rangę "Moderator".
Jestem modem działu "Hydepark" "Humor" i coś tam jeszcze
Po co taki moderator jak nie umie pisać poprawnie we własnym języku?..
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Dzis miałem 3-ci trening hst.
Narazie nic specjalnego.
Na niedomiar zlego tak sobie plery na słońcu zjarałem, że jak robię przysiady ze sztangą to strasznie mnie szczypie.
Na 2 ostatnich treningach nie było też mc bo paski do sztangi zgubiłem, a z moimi odciskami to nawet 20kg mi się w łape wrzyna
Co do mojej polszczyzny to wale to. Mam 2 z polaka, chodz w sumie miko ma racje, wiec w najblizszym czasie pogadam z exem aby obnizyl mi range, bo i tak praktycznie nic nie robie.
Napisano Ponad rok temu
A co ty taki nieomylny jesteś błędy Ci się nie zdażają?Po co taki moderator jak nie umie pisać poprawnie we własnym języku?..
US. I jak tam trening? Ja przed chwilą co wróciłem z 4tego treningu i jestem wykończony.. Narazie nie zauważyłem wielkich zmian ale to zapewne przez brak trzymania konkretnej diety przez te upały