Ja chcialbym napisac o moim doswiadczeniu z Sarmami. Mam 29 lat , bralem duzo orginalnej oxy , 1cykl tesc + wino - wtedy trener zalecil Mk 677 30mg . Na czas odbloku zajebista rzecz, 0 spadkow mialem , sila tez nie spadala wrecz przeciwnie, cera mi sie polepszyla co z moimi problemami z tradzikiem jest dosc wazne no i spanie po 6h i jestem mega wyspany
Nie chcialem przez jakis czas kluc dupska , wziolem Ostaryne z Andaryna S4 z jedynej firmy ktora nie sprzedaje podrobek na 100 % bo przedemna sprawdzilo to Pare osob ktore znam i polecaja , Gym Warriors sie ten lab nazywa
20/30 ostaryny + 50-75 mg S4 na 6 tyg i petarda , 5 kg w dol , dociolem sylwetke , pompa byla , ludzie na silowni mysleli ze na bombie jestem , a i zadnego widzenia na zolto nie bylo .
Robilem badania 2 tyg po cyklu i moge je pokazac , wszytko w normie , tesc , watroba , - az sie zdzwilem milo .Hdl minimalnie podwyzszony .
Teraz ruszam z MK 677, LGD i i troche testa w tle . Dam znac
Reasumujac fajna zabawka jak sie ma z dobrej firmy i sie wie jak uzywac i czego sie spodziewac , bo jak waliles metke z omka i spodziewasz sie tego samego to sobie odpusc lepiej ;-)