Kupiłem niedawno na alledrogo dość sporą puszkę Waxy Maize firmy Ultimate Nutrition 5443g natural. 
Niestety produkt jest oszukany i zamiast waxy maize w puszcce jest zwykła maltodekstryna. Każdy kto widział kiedyś Waxy maize jest w stanie to odróżnić. 
Waxy maize jest mączny jak mąka ziemniaczana i słabo się rozpuszcza w wodzie 
Maltodekstryna jest jak zmielony cukier, lekko słodkie i dobrze się rozpuszcza w wodzie. 
W tym wypadku to zdecydowanie nie waxy maize. 
Mam dość mocne reakcje alergiczne na maltodekstryne, więc dla mnie ten produkt to straszne oszustwo i strata kasy. 
NIE POLECAM! 
Pozdrawiam Oskar 

Ultimate Nutrition Waxy Maize - maltodekstryna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kupiłem niedawno na alledrogo dość sporą puszkę Waxy Maize firmy Ultimate Nutrition 5443g natural.
Niestety produkt jest oszukany i zamiast waxy maize w puszcce jest zwykła maltodekstryna. Każdy kto widział kiedyś Waxy maize jest w stanie to odróżnić.
Waxy maize jest mączny jak mąka ziemniaczana i słabo się rozpuszcza w wodzie
Maltodekstryna jest jak zmielony cukier, lekko słodkie i dobrze się rozpuszcza w wodzie.
W tym wypadku to zdecydowanie nie waxy maize.
Mam dość mocne reakcje alergiczne na maltodekstryne, więc dla mnie ten produkt to straszne oszustwo i strata kasy.
NIE POLECAM!
Pozdrawiam Oskar
Oskar, wielkie dzięki za info! Ultimate to znana firma, aż dziwne że potrafiła zrobić takie coś w swoich produktach. Jak widać, w dzisiejszych czasach trzeba być świadomym konsumentem i bacznie sprawdzać co planujemy kupić.
Mój dziennik treningowy → NA CIELE SWYM HISTORIĘ MĄ PISZĘ
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| XXL Nutrition Delicious Breakfast | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | ||
| Scitec Nutrition Fourstar Protein | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | ||
| Prototype Nutrition TAA | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | ||
| turnieje Ultimate Grappling Chmapionship | BJJ, LUTA LIVRE, SAMBO | 
 |   
 | ||
| FA Nutrition Xtreme Thyroburn | Ranking odżywek i suplementów | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Universal Universal- Ponad rok temu 
- 
			 Sklepy internetowe z suplementami Sklepy internetowe z suplementami- Ponad rok temu 
- 
			 Mass Kick - skuteczność połączona z bezpieczeństwem Mass Kick - skuteczność połączona z bezpieczeństwem- Ponad rok temu 
- 
			 Satietrim lub Caralluma Satietrim lub Caralluma- Ponad rok temu 
- 
			 Witaminy - najlepszy one day Witaminy - najlepszy one day- Ponad rok temu 
- 
			 Mass KICK - opinie - czy to sposób na lepsze efekty treningowe? Mass KICK - opinie - czy to sposób na lepsze efekty treningowe?- Ponad rok temu 
- 
			 Mass KICK – solidne wsparcie podczas intensywnych treningów? Mass KICK – solidne wsparcie podczas intensywnych treningów?- Ponad rok temu 
- 
			 Noopept a WADA Noopept a WADA- Ponad rok temu 
- 
			 Suplement na "strzelające" stawy Suplement na "strzelające" stawy- Ponad rok temu 
- 
			 Początek? - Po bardzo długiej przerwie. Początek? - Po bardzo długiej przerwie.- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu