Witam.
Polecilibyście jakieś męskie buty do kalisteniki, cardio? Muszą być przede wszystkim wytrzymałe i wygodne. Robię różne skoki, buty są zginane itp. więc nie mogą być zbyt sztywne, żeby się nie rozwalały.
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Polecilibyście jakieś męskie buty do kalisteniki, cardio? Muszą być przede wszystkim wytrzymałe i wygodne. Robię różne skoki, buty są zginane itp. więc nie mogą być zbyt sztywne, żeby się nie rozwalały.
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie najważniejsze jest, żeby obuwie było po prostu wygodne. W kalistenistyce jest to na pewno ważne.
Zdarzają się rzeczy, które nie czynią nas silniejszymi, nawet jeśli przeżyjemy
Napisano Ponad rok temu
Niestety ja już zniszczyłem sobie 2 pary butów, które przechodziły góry, wody, śniegi i inne trudne warunki bez szwanku, a tutaj się rozwaliły przez to właśnie ciągłę skakanie, rozciąganie ich, zginanie (chyba właśnie zginanie. Wydaje mi się, że właśnie przez to, że były zbyt sztywne i na złączeniach się porozwalałby.
"Wszyscy mamy dwa życia. To drugie rozpoczyna się wtedy, gdy zdamy sobie sprawę, że mamy tylko jedno" - Konfucjusz
"Większość ludzi umiera w wieku 25 lat, ale czekają z pochówkiem do siedemdziesiątki." - Benjamin Franklin
"Bądź takim typem człowieka, że gdy Twoja stopa dotyka podłogi, gdy rano wstajesz, diabeł w piekle mówi „O kurwa, wstał…”" - Dwayne Johnson
"Problem to nie problem. Problem to Twoje podejście do problemu." - Jack Sparrow "Piraci z Karaibów"
"My decydujemy tylko o tym jak wykorzystać czas, który nam dano." - Gandalf "Władca Pierścieni"
Napisano Ponad rok temu
Powiedzmy że twoje cardio to biegi w takim wypadku leć do dekatlonu i kup "buty do biegania" jeżeli nie miałeś z takim wcześniej styczności to będzie to dziwne ale się przyzwyczaisz takie buty są bardzo wygodne.
No siema sportowy świrze
Napisano Ponad rok temu
Ja od ponad 2 lat do treningów kalistenicznych używam butów [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Są przewiewne i wygodne, a to dla mnie jest najważniejsze.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu