TRENADROL CZY MEGAVOL ???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trenadrol, bardziej popularny i przetestowany przez tysiace osob. Jesli nigdy nie stosowales dopingu to moze lepiej zaczac od czegos lagodniejszegoco leprze czy trenadrol czy megavol , nigdy nic nie stosowałem koksów
Napisano Ponad rok temu
taaaaaa Janu on ma 50 w lapie. Wierzysz ze zrobil to bez dopingu .....Trenadrol, bardziej popularny i przetestowany przez tysiace osob. Jesli nigdy nie stosowales dopingu to moze lepiej zaczac od czegos lagodniejszego
Napisano Ponad rok temu
a Ty nie wierzysz?taaaaaa Janu on ma 50 w lapie. Wierzysz ze zrobil to bez dopingu .....
P.S. sa na tym forum jakies powiadomki na odp w okreslonym temacie?
Napisano Ponad rok temu
taaaaaa Janu on ma 50 w lapie. Wierzysz ze zrobil to bez dopingu .....
Wszystkiego się czepiacie. Ja mój pierwszy zastrzyk zrobiłem jak miałem 53,8cm w łapie i co łyso wam
Zaraz podepne sie do pytania czy moge brać jedną tab Epistane na tydzien po objedzie niedzielnym zaraz po mszy świętej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
50cm przy wadze 90kg to pogratulowac wyniku ;-).Sam Arnold mial 50 ale przy ok 100kg brawo brawo ;-)
Tylko że Arnold brał sterydy a ww użytkownik tak samo jak ja dobra dietka i TRENing.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siwy myslal ze prohormony to suplementy diety .
A ssa to super transportery kreatyny do mięśni.
Pamiętam jak pierwszy raz użyłem Phera-Plex to na klatkę cisnąłem dwoma sztangami i to w przysiadzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siwy byku nie sięgaj koksu z Twoimi predyspozycjami do 60cm w łapie dojedziesz na nitro
Niech coś zayebye to będzie fenomenem bo 60cm już niektórzy mają a na dopingu to chyba z metr dowali.
Valentino wymięknie
Napisano Ponad rok temu
Widze ze kilka osob zna sie tutaj na PH i ma doswiadczenie wiec troche podpytam;)
Troche juz cwicze SA bralem kiedys z PH Alpha drol ale nie zadzialal wogole wiec w marcu wzialem massdrola z kilosports i szok... 7kg masy 15kg sily na lawce mega pompa bole stawow cisnienie zajechany prostownik wiec na prawde pozotywne wrazenie;)
Minely 4 miesiace i 3mam w rece trenadrol. Moze napisze co zakupilem i jesli ktos ma jakies pomysly jak zmaxymalizowac efekty to bede wdzieczny...
1 op Trena, NanoVapor, Omega-3, Amino Liquid z Met-RX, XTKO z Xience, 2op L-carnityny plus z Olimpa, Matrix 5.0 Syntraxa, Carbo, L-glutamina z Met-RX, hepatil, esseliv, verdin i Proviron-25. Musze jeszcze pomyslec o odbloku ale z clomidem ciezko pomimo ze pracuje w hurtowni farmaceutycznej na stanie nie mamy jest tylko proviron he he.
Przydalo by sie cos po treningu myslalem o anabolic halo z Muscle Techa. Trena chce brac 30 dni po 2 kapsy jesli macie jakies rady to bardzo prosze a jesli jakies pytania to chetnie odpowiem... Co z tym Provironem bo slyszalem ze to do odbloku malo sie ma wiec jak to brac i czy jest sens?
pozdrawiam wszystkich.